Selçuk Özdağ, AK Partililere seçim hedefini anlattı

Selçuk Özdağ, AK Partililere seçim hedefini anlattı

Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ bayramın 2. gününde Soma, Kırkağaç, Akhisar, Gördes, Demirci ilçelerinde parti mensupları ve vatandaşlarla bayramlaşarak programlarını yoğun bir çalışma temposuyla sürdürdü.

Parti mensuplarına yönelik konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Kurtuluş Savaşı’nda “İlk hedefiniz Akdeniz’dir” emrini verdiğini hatırlatan Özdağ, “Manisa merkezde, Akhisar’da, Alaşehir’de, Salihli’de ve diğer ilçelerde yaşayan AK Partililere sesleniyorum; İlk hedefiniz Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı! Sonra da 2019 yılı 3 Kasım tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Külliye’ye göndermektir. Bizim için kırılma noktası burasıdır” dedi.


AK Parti’nin kurulduğu 2001 yılından bu yana görev yapan tüm Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve teşkilat yöneticileriyle mensuplarına teşekkür eden Özdağ, “AK Parti'ye ve Türkiye'ye hizmet eden kim varsa, bugün bizimle olsun veya olmasın onların hepsi ve teşekkür borçluyuz.

 

Biz herkesi kucaklamak mecburiyetindeyiz. Önyargılar iyi değildir. Bugün herkes birbirini kucaklamak durumundadır. Bugün solcunun sağcıya, sağcının solcuya, Kürt’ün Türk’e, Türk’ün Kürt’e de ihtiyacı var. Aynı şekilde alevinin sünniye, sünninin aleviye ihtiyacı var. CHP’linin MHP’liye ve AK Partiliye, MHP’linin AK Partili ve CHP’liye, AK Partilinin de MHP’li ve CHP’liye ihtiyacı var. Her türlü kirli oyunlar içinde olanlar ülkemizi kuşatmaya çalışırken, bunlara da dikkat etmek mecburiyetindeyiz. ‘Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı’ Bizim savaşları kesecek kelimelere, sözlere ve cümlelere ihtiyacımız var. O yüzden kesinlikle armudun sapı, üzümün çöpü demeyeceğiz.

 

Biz Saadet Partisi’nin de, Büyük Birlik Partisi’nin de, Milliyetçi Hareket Partisi’nin de hatta hatta Cumhuriyet Halk Partisi’nin de oylarına talibiz. Alevi – Suni, Kürt – Türkmen hepsinin oylarına talibiz. Biz Manisa’da başta Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve tüm İlçe Belediye Başkanlıklarının, Türkiye’de ise genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmak istiyoruz.  2023 hedefi daha sonra kendiliğinden gelecek. Bu nedenle 2019 seçimlerini kazanmak ve 2023 hedefini yakalamak bizim için çok önemli” dedi.
 

İSLAM FİKRİ, İRFANI, VİCDANI HÜR İNSANLAR İSTER
 

Allah İslam Dünyası’nı akıllı, liyakatli, ahlaklı, bilgili yöneticiler tarafından yönetilmeyi nasip etsin inşallah. İslam Dünyası’na Allah birlik ve beraberlik versin. Allah’ın ayetlerini okuduğumuz kadar tabiatında ayetlerini doğru okumalıyız. Bunu yapabilirsek yine efendi oluruz. Aksi taktirde sömürgeci emperyalistler bizi sürekli sömürürler. Cemaatimizi, partimizi, meşrebimizi, ekolümüzü, okulumuzu seveceğiz ama bunu kesinlikle belirli bir daire içerisinde yapacağız.

 

Bunu yapabilirsek, fikrimiz, irfanımız ve vicdanımız hür olursa ki İslam fikri, irfanı ve vicdanı hür insanlar ister. Fikirlerimiz ne kadar bol olur ve onları çarpıştırırsak her alanda hakikat şimşeği doğar. Doğruyu, saadeti, huzuru ve güzelliği buluruz. Bunu yapabilmek için de daha çok eğitim, eğitimle birlikte kültürel hayat, ikisiyle birlikte de bilgi ve teknoloji bunu besleyecek, bir sacayağı olacak, ardından da İslam coğrafyası özlediğimiz hedefe doğru ilerleyecek” diye konuştu.
 

İNSAN VE FİKİR TAŞIYANLAR DOSDOĞRU OLMALI


Anadolu topraklarının Dünya’nın en kıymetli ve pahalı toprakları olduğunu kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Kim bu topraklara sahip olmuşsa Dünya’nın da efendisi olmayı başardı. Bunu da büyük ve güçlü ordu ve yine büyük ve güçlü ekonomi ile sağladılar. Ulus devletlerin büyük, güçlü ama aynı zamanda demokrasiye ram olmuş orduya, büyük ve güçlü ekonomiye ve de demokrasiye ihtiyacı var.

Yiğit düştüğü yerden kendini belli eder. Eğer Türkiye Cumhuriyeti devleti hedeflediğimiz şekilde kalkınabilirse, bilgi ve teknoloji ile daha fazla tanışırsa, beyin göçünü beyin gücüne çevirebilirse, hür ve özgür olabilirse, her 10 yılda bir darbeleri önleyebilirse Türk ve İslam Dünyası’nın, Müslüman Kürtlerin, Balkanların, Arapların, mazlum ve masum Afrikalıların da ümidi olacak. 15 yıldır iktidarda olan AK Parti hizmet etmeye devam ediyor. Hizmet ettiğiniz sürece de milletin teveccühünü alırsınız. Ben hizmetin yanı sıra sürekli doğruları da söylemekten yana tavrımı aldım. Önemli olan da ne olursa olsun doğruları söyleyebilmek ve doğrulardan yana olmaktır. İnsan taşıyanlar, insan unsuru taşıyanlar doğru olmak mecburiyetindeler” dedi. 
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.