Selçuk Özdağ MHP’de güven tazeleyen Öztürk ve Yönetimini kutladı

Selçuk Özdağ MHP’de güven tazeleyen Öztürk ve Yönetimini kutladı

Manisa’da bir dizi programlara katılan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ MHP Manisa İl Kongresine katılarak Milliyetçi Hareket Partililerin büyük takdirini topladı.

Manisa’da bir dizi programlara katılan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ 2009’da Manisa Belediye Başkanlığı’nı 2014 yerel seçimlerinde ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını MHP’nin adayı olarak kazanan Cengiz Ergün katılmadığı MHP Manisa İl Kongresine katılarak Milliyetçi Hareket Partililerin büyük takdirini topladı. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa 12’inci Olağan İl Kongresi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleşen Kongreye MHP'den seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün katılmazken AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ katılımıyla MHP'lilerin takdirini topladı. 8 Ağustos 2016 tarihinde genel merkezinin atamasıyla il başkanı olan Erkan Öztürk tek liste gidilen seçimde bu sefer delegelerin oyuyla il başkanı seçildi. “Partiler demokrasinin vazgeçilmez araçları ve asli unsurlarıdır” diyen Özdağ gerçekleşen il kongresinin MHP Manisa İl Başkanlığına seçilen Erkan Öztük’e, Yönetimine ve Manisa’ya hayırlar getirmesini temenni etti. 

Kongreye katılımıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Şehrimizde referandum kampanyasında birlikte çalıştığımız, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine beraberce ‘Evet’ oyu istediğimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin il kongresi vardı. Tabi bunun yanı sıra Manisa ilimizde diğer siyasi parti ve görüşle de teşrikimesaimiz devam ediyor. Bu gaye doğrultusunda 48 yıllık bir parti olan MHP’nin İl Kongresine katıldık. Daha önce parti genel merkezi tarafından atanmış olan bir arkadaşımız Erkan Öztürk bey bu sefer gerçekleşen kongreyle seçilmiş oldu. Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ile Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Erkan Akçay beyde katıldı. Ben Ülkücü kökenli bir milletvekiliyim. Milliyetçi Hareket Partisi bizim bir noktada 12 Eylül 1980 öncesi ve sonrası mücadele verdiğimiz, başarısı için gayret sarfettiğimiz bir siyasi parti. 12 Eylül öncesi Ülkü Ocaklarında görev aldık ve Milliyetçi Hareket Partisi Ülkücü Kuruluşlar Davasından idamla yargılandım. Bu süreçte 7 yıl cezaevinde kaldım. Ardından da Alparslan Türkeş’in yeniden kurduğu partiye dışardan destek verdik. Daha sonra da Büyük Birlik Partisinin kuruluşundan itibaren 17 yıl Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte çalıştım. Şu anda AK Parti Manisa Milletvekiliyim. İdeallerimiz, hayallerimiz büyük, özgür ve zengin Türkiye ülküsü. Aynı zamanda Türk Dünyası, Arap ve Afrika Dünyası ve de Balkanlarla teşrikimesaide bulunmak, Türk-İslam Ülküsü davasını daha güçlü kılmaktır. Hangi siyasi partide olursa olsun tek devlet, tek vatan, tek millet, tek bayrak şiarı içerisinde demokrasi ve Cumhuriyet’ten taviz vermeden ‘hedefimiz aynı’ diyerek ‘insanca bir yaşam ve milli devlet, güçlü iktidar’ sloganı içerisinde ülkülerimize ulaşabilmek ve başarmak. Milliyetçi Hareket Partisi’nin il kongresinin İl Başkanlığına seçilen Erkan Öztürk’e, yönetimine ve de Manisa’mıza hayırlar getirmesini diliyorum. Bize gösterdikleri ilgi, alaka ve teveccühe de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.