Selçuk Yaşar’a şükran plaketi

Selçuk Yaşar’a şükran plaketi

Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin (EGD) geleneksel "Yılbaşı Buluşması" 28 Aralık 2017 tarihinde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksi'nde düzenlendi.

Basından ve iş dünyasından önemli isimleri 13.kez bir araya getiren organizasyonda, Türkiye ekonomisine yaptığı değerli katkılar sebebiyle Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar şükran plaketine layık görüldü.

Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin bu yıl ilk defa başlattığı başlattığı  projede EGD Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin seçimiyle yapıldı. Şükran plaketini Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar adına,  Yönetim Kurulu Üyesi Nur Demirok aldı.

EGD üyelerine gönderdiği mesajla böylesi önemli bir plaket ile onurlandırıldığı için teşekkürlerini ileten Selçuk Yaşar, “Türkiye ekonomisinin en zor yıllarında birçok ilki başlatarak onurlu gelişmemizin sadece kilidini açtım. Bu süreçte yegâne sırrım ise imkânsız olanı isteyerek en iyileri yaratmak oldu. Yaşar Topluluğu olarak,  bugün aynı çizgide ülkemize katkı sunmaya devam ediyoruz. Bu duygular içinde yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa huzur getirmesi diliyorum ” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.