Selçuklu çocuklar için İklim Atölyeleri yeniden başlıyor

Selçuklu çocuklar için İklim Atölyeleri yeniden başlıyor

Efes Tarlası Yaşam Köyü Toprak Okulu’nda Efes Selçuk İklim Atölyeleri Projesi devam ediyor.

MEDYA EGE- Efes Selçuk Belediyesi ile Atölye Deneme Sanat ve Ekoloji Derneği’nin işbirliği, Fransa’nın Türkiye Büyükelçiliği hibe desteği ile hayata geçirdiği, İzmir St. Joseph Lisesi ve İzmir Fransızca Öğretmenleri Derneği’nin destekleri ile zenginleşen Efes Selçuk İklim Atölyeleri Projesi yeni atölyelerle devam ediyor.

ffljosjxgaepamq.jpg

Efes Selçuk Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada "Efes Selçuk İklim Atölyeleri Kasım Ayı Programı ile devam ediyor. 7-14 yaş arası çocuklarımızı bekliyoruz" ifadeleri ile Efes Selçuklu çocuklara çağrıda bulunuldu.

iklim-atolyeleri-projesiyenigun.webp

Efes Selçuk’ta yaşayan 7- 14 yaş arası çocukların katılımıyla gerçekleşen Efes Selçuk İklim Atölyelerinde çocukların, ekoloji ve çevre sorunlarına karşı farkındalık kazanması ve yeni beceriler kazanarak sosyalleşmesi amaçlanıyor.

efes-selcuklu-cocuklar-iklim-atolyeleri-nde-bulusuyor-1081391-5.jpg

Atölyelerle iklim değişikliği karşısında sürdürülebilir kalkınma hedefleri çerçevesinde çocuklar iklim değişikliği konusunda bilinçlenirken, sinema, hikaye anlatıcılığı, fotoğraf, müzik ve resim aracılığıyla yeni beceriler ve deneyimler kazanıyor. Efes Tarlası Yaşam Köyü Toprak Okulu’nda düzenlenecek Efes Selçuk İklim Atölyelerine katılmak isteyen çocuklar SELBİM (444 8 892) ya da Efes Tarlası Yaşam Köyü'nü arayarak (0232 892 69 25 /394) Efes Tarlası Yaşam Köyü Toprak Okulu’nda düzenlenen atölyelere katılabilecek.

fgdmo2owqamckja.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.