Selçuk'ta protokol Kurban Bayramı’nı kutladı

Selçuk'ta protokol Kurban Bayramı’nı kutladı

Selçuk protokolünün resmi bayramlaşma töreni arife günü gerçekleştirildi.

Selçuk Belediye havuzunda gerçekleşen bayramlaşma törenine Selçuk Kaymakam Vekili Dr. Hasan Tanrıseven, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük, başkan yardımcıları, gaziler, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve kamu çalışanları katıldı. 


Bayramların önemli günler olduğunu belirten Başkan Bakıcı; “Kurban Bayramı’nın kazasız, belasız ağız tadı içerisinde geçmesi anlayışı içerisindeyim. Tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 


Protokol üyeleri Selçuk Belediye Havuzu’nda gerçekleşen resmi bayramlaşma programına Polis Merkezi ve Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretleri ile devam etti. Kurban Bayramı arifesinde gerçekleşen bayramlaşma programında protokol üyeleri Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinlerini de ziyaret etti.  Protokol üyeleri burada huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutlayarak; onlarla sohbet etti. Her bayram olduğu gibi bu bayramda şehit ve gazi ailelerini unutmayan protokol üyeleri Selçuk’ta yaşayan şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Şehit Nurettin Bayraktar’ın ailesi ve gazi Ali Koş’un ailesinin ziyaretlerinin ardından Selçuk Protokolü Resmi Bayramlaşma Töreni son buldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.