Selçuk'ta Sosyal Market kış döneminde de vatandaşların yanında

Selçuk'ta Sosyal Market kış döneminde de vatandaşların yanında

Selçuk Belediyesi’nin vatandaşa uzanan yardım eli olan Sosyal Market kış dönemine hazır. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar Sosyal Market’ten yakacak odun ve kıyafet ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Sosyal Market aracılığıyla geçtiğimiz Nisan – Eylül ayları arasında 1933 ihtiyaç sahibi vatandaşa 9083 parça kıyafet dağıtıldı.  Vatandaşların bağışlarıyla toplanan mont, bot, çizme, kazak gibi kışlık giysiler 2 Ekim Pazartesi gününden itibaren her ihtiyaç sahibi vatandaşa bir ay içerisinde en fazla 10 parça olmak üzere dağıtılacak. 
 

Sosyal Market ısıtacak
 

Sosyal Market ayrıca kış aylarında yapılan yakacak yardımına da devam edecek. Selçuk’un merkez mahallelerinde yapılacak yakacak yardımı için başvurular Sosyal Market’e 2 Ekim Pazartesi günü nüfus cüzdanı ile yapılacak. Giysi yardımından yararlanmak isteyen vatandaşların da nüfus cüzdanı ile Sosyal Market’e başvurmaları gerekiyor. 
Kıyafetlerin giyime hazır hale getirildiğini ve ihtiyaç sahipleriyle pazartesi gününden itibaren buluşturulacağını belirten Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Çırak, bağışta bulunan vatandaşlarımıza teşekkürlerini iletti.
 

Gelemeyene biz gidiyoruz
 

Dayanışmanın ve yardımlaşma duygusunun Selçuk'ta üst düzeyde olduğunun mutluluk verici olduğunu vurgulayan Çırak, "yardımında bulunmak isteyip de ilgili müdürlüğümüze gidemeyen vatandaşlarımız 444 8 892 Selçuk Belediyesi Hizmet Masamızı veya 892 69 25 / 397 numaralı telefondan bizlere ulaşmaları yeterli olacaktır" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.