Selena Gomez'in ilişkisi karışık

Selena Gomez'in ilişkisi karışık

Paylaşımlarının rekor etkileşim alması ve takipçi sayısı nedeniyle birçok kez "Instagram'ın kraliçesi" ilan Selena Gomez Instagram ile karmaşık bir ilişkisi olduğunu açıkladı

ABD’li şarkıcı ve söz yazarı Selena Gomez, ‘Harper’s Bazaar’ dergisine konuk oldu. Geçtiğimiz eylül ayında böbrek nakli geçirdiğini itiraf ederek herkesi şaşırtan şarkıcı, artık her şeyden çok sağlığa önem verdiğini söyledi. Kökeni Meksika’ya dayanan Gomez, kariyeri, modaya bakış açısı ve sosyal medyayla ilişkisine dair konuştu. Selena Gomez Instagram'la ilişkisinin karmaşık olduğunu da sözlerine ekledi

2018’de yeniden sahnelerde olmak nasıl bir duygu?

Sahnelerin güvenli yerler olduğunu hissetmeye başladım. Yedi yaşımdan beri bu işi yapıyorum. Bu nedenle endişelerimi sergilemede, en konforlu hissettiğim ortamlar olduğunu düşünüyorum. Kendime daha fazla güveniyorum. Eskiden olduğu gibi, ‘Yeterince seksi ve iyi ya da yaşlı ve cool görünüyor muyum?’ diye düşünmüyorum. Artık daha özgürüm.

Erken yaşta şöhrete kavuştunuz. Bir şeyler kaçırdığınızı hissettiğiniz oldu mu?

Çoğu zaman ‘Ünlü olmasaydım hayatım nasıl şekillenirdi?’ diye düşünüyorum. İçinde bulunduğum duruma minnet duyuyorum. ‘Ah keşke farklı bir hayatım olsaydı!’ diyenlerden değilim. Kendi özelimin değerini bildiğim bir noktadayım. Sistemin nasıl çalıştığını anlıyorum. Bunu kabul ettiğim zaman korkularım azalıyor.

Instagram’da birçok kez ‘kraliçe’ ilan edildiniz. Bu mecrayla özel hayatınız arasındaki çizgiyi nasıl çizdiniz?

Instagram’la karmaşık bir ilişkim var. Bana söz hakkı tanıyor. Beni endişelendiren tek şey, yaşıtlarımın sosyal medyaya bu denli değer veriyor olması. İnanılmaz bir platform ama ben dahil gençleri, önemli şeylerin ne olduğu konusunda yanlış yönlendiriyor. Bu nedenle ilişkimiz belki de en zorlularından biri.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.