Selin'in yeni patenleri Başkan İduğ'dan

Selin'in yeni patenleri Başkan İduğ'dan

Downlu Selin'i mutlu eden sürpriz

İzmir Büyükşehir Belediyesi Artistik Buz Pateni Takımı tarafından düzenlenen 2. Beyza Şenonay Buz Pateni Test Yarışması'nın ödül töreni yapıldı. Törene eşi Ufuk İduğ ile katılan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, yıl içinde gösterdiği başarılı perfomansları nedeniyle En Değerli Sporcu Ödülü alanlardan olan 16 yaşındaki Selin Durgut'a kupasını verdi.

_brn6746-w4000.jpg

Başkan İduğ, "özel sporcular" kategorisinde Türkiye genelinde birçok dalda başarı elde eden ve madalyaları bulunan Down Sendromlu Bornovalı minik Selin'e buz patenindeki başarıları için bir sürpriz yaparak yeni paten hediye etti.

Hediye paketini açarken yaşadığı mutluluğu gözlerinden okunan down sendromlu Selin yeni patenlerine sarılarak, "5 yıldır buz pateni yapıyorum. Mustafa başkanımı çok seviyorum. Hediyesi beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim" dedi.

_brn6811.jpg

Törende tüm sporcuları tebrik eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ,"Selin Türkiye'nin başarılı sporcularından biri. Kendisini başarıları için kutluyorum. Selin artık büyüyor. Daha önce 36 numara ayakkabı giyiyormuş. Şimdi ise 37 numara. Bizde bunun için kendisine 37 numara paten hediye aldık" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.