Selinos Antik Kanal Restorasyon Projesi için önemli adım!

Selinos Antik Kanal Restorasyon Projesi için önemli adım!

Her biri milyonlarca lira ile ifade edilen ve yapılamaz denilen projelerin tek tek yaşama geçmesi için gece gündüz demeden çalışan, bir ayağı Ankara’da, bir ayağı Bergama’da olan Belediye Başkanı Hakan Koştu’dan güzel bir haber daha geldi.

Bergama'nın makus talihini değiştirecek olan Millet Bahçesi, Doğalgaz çalışmaları ve TOKİ konutları ardından Selinos Antik Kanal Restorasyon Projesi için müjdeli bir adım atıldı. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve DSİ 2. Bölge Müdürü Birol Çınar ile birlikte İzmir'de, Selinos Antik Kanal Restorasyon Projesi için bir araya geldi ve Bergama’nın heyecanla beklediği projenin protokolünü imzaladılar.

selinos-projesi1.jpg
 
BAŞKAN KOŞTU; “BERGAMA İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM”
 
Göreve geldikleri ilk günden itibaren tarihi kent Bergama için çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “İlçemiz zengin kültürel ve tarihsel bir geçmişe sahip. Antik dönemden itibaren adı tarih sahnelerinde hep olan kentimiz ne yazık ki; son dönemlerdeki ilgisizlik ve belediyenin iyi yönetilemeyişi nedeniyle adeta talihine terk edilmiş bir durumdaydı. Ama biz yönetim şeklimiz ve çalışma azmimizle bu duruma ‘dur’ diyeceğiz. İlçemizin makus talihini değiştireceğiz. Her biri milyonlarca lira ile ifade edilen ve vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projelerimizin hazırlıklarını tek tek yapmaya devam ediyoruz. Bergama’mızı hak ettiği noktaya taşımaya kararlıyız” dedi.
 selinos3-tarihi-tonozlar-ve-bazalika.jpg
    
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.