Selman Günaydın Torbalı'da aday adaylığını açıkladı

Selman Günaydın Torbalı'da aday adaylığını açıkladı

AK Parti önceki dönem Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

AK Parti önceki dönem Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Adaylık dosyasını İlçe Başkanı Metin Yüğrük’e teslim eden Günaydın’ı partililer de yalnız bırakmadı. Kalabalık bir grupla yürüyerek, eşi ve çocuklarıyla beraber parti binasına giden Günaydın’ı İlçe Başkanı Metin Yüğrük karşıladı. Dosya teslimi sonrası ilçe binası önünde kendisini bekleyen kalabalık gruba seslenen Günaydın, “Parolamız birlik, beraberlik ve kardeşlik” dedi.

whatsapp-image-2023-11-15-at-16-53-10.jpeg

“TORBALI’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Adaylık başvurusu sonrası Günaydın’ı ilk tebrik eden isim AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük oldu. Siyasete Günaydın ile başladığını ifade eden Yüğrük, “Selman Günaydın benim kardeşimdir. Siyasete kendisiyle beraber başladık. Allah yolunu bahtını açık etsin. Aday adaylığı sürecinin kendisine, ailesine ve Torbalı’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Günaydın yaptığı adaylık konuşmasında, “Ben mikrofona gençlik kollarından bu yana alışık bir insanım ama bugün ayrı bir heyecanlıyım. Hepiniz hoş geldiniz, iyi ki sizlerle yol yürümüşüm. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, bizler zor zamanlarda görevi devraldık. Çok güzel çalışmalar yaptık. Her mahalleye, her sokağa girdik. İki tane seçimi üst üste yaşadı bu yönetim. Hepsinden de alnının akıyla çıkmayı bildi. Bizler doğduğumuz, büyüdüğümüz, çocukluğumuzun gençliğimizin geçtiği, hayaller kurduğumuz bu şehre İnşallah sizlerin de desteği ile Belediye Başkan Aday Adayı olarak yola çıkıyoruz. Rabbim bizleri sizlere ve teşkilatımıza karşı mahcup etmesin” dedi.

whatsapp-image-2023-11-15-at-16-53-10-1.jpeg

Günaydın, “Tabi ki Torbalı bildiğiniz üzere karşı taraftaki aday karışıklıkları, genel başkan değişiklikleri, yereldeki sıkıntılar, adaylık kavgalarıyla kayıp yıllar geçiriyor. Torbalı’nın kayıp yıllarını telafi etmek için Torbalı’ya yeniden AK Kadrolar lazım. İnşallah Torbalı’yı yeniden AK Kadrolarla buluşturacağız. Tabi her zaman söylüyorum, biz Cumhurbaşkanımıza bakarız. Cumhurbaşkanımız ne derse, Genel Merkezimiz ne karar verirse biz onların emrindeyiz. Burada aday adayı olan birçok değerli ağabeyimiz var. Allah onların da yolunu açık etsin. Ben burada Selman Günaydın olarak hepinizin huzurunda söz veriyorum, genel merkezimiz kimi işaret ederse ben gece gündüz demeden sonuna kadar çalışacağım. Bizim parolamız birlik, beraberlik ve kardeşlik olacak. Sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.