Selman Günaydın: Torbalı’mız için çalışmaya devam

Selman Günaydın: Torbalı’mız için çalışmaya devam

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürümüz Ömer Albayrak ve İzmirgaz Genel Müdür Yardımcımız Zülküf Turhan’ı ziyaret eden AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, "Durmak yok, Torbalı’mız için aralıksız çalışmaya devam" dedi.

Nilda Altın Okay- AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürümüz Ömer Albayrak ve İzmirgaz Genel Müdür Yardımcımız Zülküf Turhan’ı ziyaret etti. Başkan Günaydın'a Özbey Mahalle Muhtarı Şemsettin Kanza, Yeniköy Mahalle Muhtarı Bülent Ege ve Ahmetli Mahalle Muhtarı Hasan Kaplan eşlik etti.

Mahallelerde yaşanan sorunlar ve bu sorunların çözümüne ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı görüşme hakkında konuşan Günaydın, "Sayın Müdürlerimize yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum. Durmak yok, Torbalı’mız için aralıksız çalışmaya devam" dedi.

fvc15mbwyaa567f.jpg

Başkan Günaydın, ziyarete ilişkin açıklamasında "Özbey, Yeniköy ve Ahmetli Mahalle Muhtarlarımız ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürümüz Ömer Albayrak ve İzmirgaz Genel Müdür Yardımcımız Zülküf Turhan’ı ziyaret ettik. Mahallelerimizde yaşanan problemleri ve çözüm önerileri ile alakalı çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sayın Müdürlerimize yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum. Durmak yok, Torbalı’mız için aralıksız çalışmaya devam" ifadelerine yer verdi.

fvc0jr0xoaicj3l.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.