Selman Günaydın, "Yine plansız programsız iş yapıyorlar"

Selman Günaydın, "Yine plansız programsız iş yapıyorlar"

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediyesi’ne tepki göstererek, "Yine plansız programsız iş yapıyorlar" dedi.

Medya Ege- AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları sonrasında astığı brandadaki yazıya dikkat çekti. “Yol Yapım Çalışmalarından Dolayı Torbalı Belediyesi'ne teşekkür ederiz” yazan brandanın üst tarafında Torbalı Belediyesi amlebinin olmasından dolayı belediyenin kendi kendine teşekkür ettiğini belirten Selman Günaydın, "Asli görevlerini yapmaktan aciz Torbalı Belediyesi, ne yazık ki kendi bozduğu yolları asfalt yapıp kendi kendine teşekkür ediyor" dedi.

whatsapp-image-2022-05-21-at-12-23-27.jpeg

Durumla ilgili açıklama yapan Selman Günaydın, "Bugün sosyal medya hesabımda gezerken bir hemşehrimizin paylaşmış ve altına not eklemiş olduğu bu fotoğrafı gördüm. Torbalı Belediyesi’nin asmış olduğu brandada, “Yol Yapım Çalışmalarından Dolayı TORBALI BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ” yazıyor. Asli görevlerini yapmaktan aciz Torbalı Belediyesi, ne yazık ki kendi bozduğu yolları asfalt yapıp kendi kendine teşekkür ediyor. Hem de güzelim kilit taşlarını söküp, yollarımıza kara asfalt dökerek, bunu da lütuf gibi sergileyerek… Ne kaldırım var, ne yağmur kanalı var. Yine plansız programsız

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.