Selman Günaydın'dan açıklama

Selman Günaydın'dan açıklama

Sosyal medyada ortaya çıkan özel hayat görüntüleri ile gündeme gelen AK Parti Torbalı eski Başkanı Selman Günaydın, geçtiğimiz hafta gündeme düşen görüntüleri ile ilgili yazılı bir açıklama yayınladı.

MEDYA EGE- AK Parti Torbalı İlçe Başkanıyken, bir fasıl ve dansöz grubu ile görüntüleri yayınlanan Selman Günaydın, konuya ilişkin olarak bir açıklama yaptı.

ak-partili-ilce-baskaninin-internete-dusen-15496915-9203-amp.jpg

Günaydın açıklamasında sosyal medyada kendisine dair bir linç kampanyası yürütüldüğünü "Kamuoyunun malumu olduğu üzere bir süredir Şahsım hakkında sosyal medya ve yazılı basın organlarında çeşitli abartma ve iftiralarla giderek büyüyen bir linç kampanyası yürütülüyor.
Kişilik haklarım ve özel hayatıma saldırılıyor" ifadeleri ile açıkladı.

Görüntülerin Torbalı İlçe Başkanlığı öncesinde çekildiğini iddia eden Günaydın açıklamasında "Torbalı İlçe Başkanlığı vazifesi tarafıma tevdi edilmeden önceki dönemde katıldığım bir davette gizlice çekilmiş olup, aradan geçen süre içerisinde siyasi komplo peşinde olanların eline bir şekilde geçmiştir. Bu komplo sahipleri, siyasi mücadeleyi meşru zeminde vermek yerine görüntüleri şantaj malzemesi olarak kullanmayı tercih etmişlerdir. İcabet ettiğim davette karşılaştığım emrivakiden memnun ve hoşnut olmadığım görüntülerde de malumdur" ifadelerini kullandı.

165442582-akp-dansoz.webp

Günaydın, sosyal medyada şahsına ait yalan bilgiler dolandığını ise "Bu komploya boyun eğmediğim için dolaşıma sokulan görüntüler hakkında sosyal medya hesaplarında şahsıma aitmiş gibi dolaşan açıklamalar daha fazla etkileşim almak niyetiyle editörler tarafından uydurulmuş yalanlardır. Şahsi heva ve heveslerini gerçekleştirmeyi başkalarının yıkımı üzerine kuran, makam için her türlü durumu mübah sayan bu anlayışla mücadelem hayatımın her alanında devam edecektir" ifadeleri ile açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.