Selman Günaydın’dan Başkan Tekin’e teşekkür!

Selman Günaydın’dan Başkan Tekin’e teşekkür!

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ziyaret ettiği Pancar Mahallesi’nde hükümet yatırımlarını müjdeledi. Hükümet yatırımlarını vatandaşa ileten Mithat Tekin’e, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın’dan teşekkür geldi

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, gerçekleştirdiği köy ve mahalle ziyaretlerinde hükümet yatırımlarını müjdeliyor. Tekin, önceki gün de Belediye Başkan Yardımcıları ile beraber gittiği Pancar’da doğalgaz müjdesi verdi. Tekin, belediye basın bürosundan servis edilen haberde Pancar’da doğalgaz çalışmalarının kısa sürede başlayacağını, diğer köylerde ise çalışmaların devam ettiğini belirtti. Tekin’in bu açıklamalarına AK Parti’den teşekkür geldi. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Hükümetimizin köylerimizdeki doğalgaz çalışmalarını hemşehrilerimize duyuran belediye başkanımız sayın Mithat Tekin’e teşekkür ediyoruz” dedi.

whatsapp-image-2022-06-04-at-12-47-58-1.jpeg

“KÖYLERE DOĞALGAZ ATİLLA KAYA İLE BAŞLADI”

Köylere yapılan doğalgaz yatırımlarını Bölge Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın başlattığını belirten Günaydın, “Torbalı’da doğalgaz bürosu bile yokken, doğalgazın her haneye ulaşması için en büyük çabayı gösteren kişi AK Parti İzmir Milletvekilimiz sayın Mahmut Atilla Kaya’dır. İlk defa Özbey Mahallesi’nde köylere doğalgaz sözü veren de, bugün birçok köy ve mahallelerimizde doğalgaz hizmetinin gitmesini sağlayan da yine sayın Kaya’dır. Bu hizmetlerimizin Belediye Başkanı Mithat Tekin tarafından hemşehrilerimize iletilmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Hatta kendisine bu çabalarından dolayı da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“KEŞKE BELEDİYE YATIRIMALRINI DA MÜJDELEYEBİLSEYDİ”

Açıklamalarına devam eden Günaydın, “Hükümetimizin Torbalı’ya olan yatırım ve hizmetleri her kesimden büyük takdir görüyor. CHP’li Torbalı Belediyesi de gittiği köy ve mahallelerde anlatacak belediye hizmeti bulamadığı için hükümet yatırımlarını anlatıyor. Keşke Torbalı Belediyesi olarak Pancar’a, Özbey’e, Türkmenköy’e, Yeniköy’e, Ahmetli’ye ve diğer köy ve mahallelerimize yaptığı yerel hizmetleri, belediye yatırımlarını da anlatabilseydi. Ama ne anlatacak, 3 yıldır Torbalı’ya CHP belediyesi olarak çivi bile çakmadılar” dedi.

“MİTHAT TEKİN İSTERSE PARTİ ÇALIŞMALARIMIZA DA KATILABİLİR”

Belediye Başkanı Mithat Tekin’in hükümet yatırımlarını sahiplenmesini ironi yaparak eleştiren Günaydın, “Sayın Mithat Tekin de Torbalı’da köylere doğalgaz hizmeti götürmenin ne kadar büyük bir hizmet olduğunu görmüş olacak ki her gittiği yerde doğalgaz çalışmalarını anlatıyor. Sayın Tekin, diğer hizmetlerimizi de öğrenmek isterse parti çalışmalarımıza katılabilir. Hangi köyde, hangi mahallede ne söz verdiysek bizzat görecektir. Her verdiğimiz sözü nasıl yerine getirdiğimizi kendisi bu şekilde görecektir. Hizmet nasıl yapılır, Torbalı’ya yatırım nasıl yapılır öğrenmek istiyorsa buyursa gelsin saha çalışmalarımızda görsün. İlçemize kazandırdığımız okullarımızı da, Ayrancılar’a yapacak olduğumuz hastaneyi de, Torbalı’ya kazandıracağımız kapalı spor salonunu da ilçe merkezindeki ziyaretlerinde müjdeleyebilir” dedi.

whatsapp-image-2022-06-04-at-12-47-58.jpeg

“BU HİZMETLERİ ANLATIRKEN KEŞKE AK PARTİ’Yİ DE ANSAYDI”

Geçtiğimiz ay muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade eden AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Önceki ay ilçemizdeki muhtarlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik. AK Parti Meclis Grup Başkanvekilimiz sayın Özgür Erman Çağlar’ın da katıldığı toplantıda mülkiyet sorunu gündeme geldi. Bu konuda belediyemizin de elini taşın altına koymasını rica ettik. Bu konuyu da belediye gündemine taşıdık ve oy birliği ile bir karar aldık. Bugün de sayın Belediye Başkanımız sanki doğalgaz yatırımlarını kendileri getirmiş gibi müjdeler veriyor. Keşke bu müjdeleri verirken AK Parti’yi de anıp teşekkür edebilme erdemi gösterebilseydi. Yaptığımız çalışmaları vatandaşa duyurduğu için biz kendisine nasıl teşekkür ediyorsak, kendisinden de aynı erdemli davranışı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.