Selman Günaydın'dan Büyükşehir'e tepki

Selman Günaydın'dan Büyükşehir'e tepki

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Yazılı olarak yaptığı olarak açıklama yapan Günaydın şunları belirtti;

"İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçe belediyesine 140 bin maske gönderecekmiş. Merak edip bir baktım, Torbalı'ya kaç maske düşüyor diye. Bunların büyük bölümünü merkez ilçelere vereceklerini açıklamışlar. Merkez dışındaki 19 ilçe belediyesine de toplam 50 bin maske göndereceklerini ifade ediyorlar. Buna göre, merkez dışı ilçe olarak tabir ettikleri Torbalı'ya düşen maske sayısı 2 bin 630 adet. 

Evet, yanlış duymadınız. İzmir Büyükşehir Belediyesi, nüfusu 200 bine dayanan Torbalı'mıza 2 bin 630 adet maske gönderiyor.  Yazıyla yazalım, iki bin altı yüz otuz!

Siz Torbalılı hemşehrilerimin aklıyla alay mı ediyorsunuz! Sadece AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı olarak, bu süreçte biz 25 bin maske dağıttık. Maske kullanımının zorunlu olmasıyla birlikte de, 25 bin adet daha maske dağıtmak için hemen gerekli siparişlerimizi verdik. Bayramdan sonra, isteyen her vatandaşımız ilçe binamıza gelerek ücretsiz maskesini alabilecek.  Torbalı'nın Belediye Başkanı ortalarda yok, İzmir Büyükşehir Belediyesi de Torbalı'yı yok sayıyor, anlaşılan bunlar Torbalı'yı gözden çıkarmışlar. 

Ben buradan zorda kalan, darda olan, bir sıkıntısı bulunan, maske veya başka herhangi bir şeye ihtiyacı olan tüm hemşehrilerime seslenmek istiyorum. Yalnız değilsiniz. Bir telefon kadar yakınınızdayız. Ne talebiniz varsa bize ulaşabilirsiniz. Biz bize yeteriz, bu süreci birbirimize kenetlenerek aşacağız.  Hiç kimse şunu unutmasın; Torbalı sahipsiz değildir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.