Selvitopu: “16 Nisan Türkiye İçin Hayırlı Bir Gün Olacak”

Selvitopu: “16 Nisan Türkiye İçin Hayırlı Bir Gün Olacak”

Selvitopu referandum çalışmalarına devam ediyor.

Referandum çalışmalarına aralıksız devam eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık, belediye meclis üyeleriyle beraber Bahçelievler Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.Esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Selvitopu, “16 Nisan Türkiye için hayırlı bir gün olacak”dedi.

Mahalle muhtarı Halil Sarıcan'ın da katıldığı programda,  esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vatandaşların 16 Nisan'da hayır oyu kullanmaları için istekte bulundu. Gençlerin bulunduğu mekanları da ziyaret eden Selvitopu, gençlerin yarınlara umutla bakabilmesi için sandıktan hayır oyunun çıkması gerektiğini ifade etti.

Hayır yürüyüşüne katıldı
Mahalle ziyareti sonrasında Esendere bölgesinden Üçyol Uğur Mumcu Parkı'na kadar düzenlenen "Hayır Yürüyüşü"ne katılan Başkan Selvitopu, İnönü Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret etti. Başkan Selvitopu'nu aralarında görerek sevgi gösterisinde bulunan esnaf, referandumda hayır konusunda kararlı olduğunu dile getirdi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.