Selvitopu Adıyaman'da Hayır'ı Anlattı

Selvitopu Adıyaman'da Hayır'ı Anlattı

Başkan Selvitopu bu kez de Adıyaman'da "Hayır"ı anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin görevlendirmesiyle önceki gün Malatya'da referandum çalışmalarına katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dün de Adıyaman'da "Hayır" için çalıştı. CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mahir Polat'la birlikte çeşitli programlara katılan Başkan Selvitopu'na Adıyaman halkı yoğun ilgi gösterdi.

16 Nisan'da yapılacak referanduma bir hafta kala Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mahir Polat'la birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ziyaretlerde bulunan Başkan Selvitopu, referandum öncesi "Hayır"ı anlatmaya devam ediyor. Önceki gün Malatya'da çeşitli programlara katılan Selvitopu, dün de Adıyaman'da halkla buluştu. 

Hayır'ın önemine vurgu yaptılar
İlk programına Harmanlı beldesini ziyaret ederek başlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, burada Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Harmanlı Belediye Başkanı Ahmet Değirmenci, meclis üyeleri, il yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Selvitopu, referanduma sayılı günler kala neden "Hayır" oyu kullanılması gerektiğini anlattı, Hayır'ın önemine vurgu yaptı. 

Oyunuzu kullanın çağrısı
Başkan Selvitopu, buradaki programın ardından CHP YDK Üyesi Mahir Polat'la programına Şambayat ilçesinde devam etti. Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı, İl Başkanı Mehmet Yıldırım'ın da katıldığı programda Başkan Selvitopu, burada da vatandaşlara seslendi. 16 Nisan'da oy kullanmanın önemine dikkat çekti ve vatandaşların oyunu mutlaka kullanması gerektiğini ifade etti. 

Başkan Selvitopu'na teşekkür plaketi
Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı, Karabağlar Belediyesi ile kardeş belediye olduklarını ve bugüne kadar Karabağlar Belediyesi'nden ciddi ölçüde destek gördüklerini belirterek Karabağlar Başkan Selvitopu'na teşekkür plaketi takdim etti. 

Polat ve Selvitopu, son olarak CHP Adıyaman İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Mehmet Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelen Selvitopu ve Polat burada da referandum çalışmaları hakkında partilileri bilgilendirdiler. 
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.