Selvitopu sorunları yerinde tespit ediyor

Selvitopu sorunları yerinde tespit ediyor

Her gün başka bir yerde…

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 58 mahalleden oluşan 480 bin nüfuslu ilçede her gün farklı bir mahalleyi dolaşarak sorunları yerinde tespit etmeye devam ediyor. Görevde olduğu günden bugüne 3 yılı geride bırakan Başkan Selvitopu, her gün farklı bir mahallede, halkın içinde, halkla beraber olmayı sürdürüyor. Başkan Selvitopu’nu mahallelerinde gören vatandaşlar da Başkan’ın 3 yıl boyunca kendilerini hiç yalnız bırakmadığını, sorunları yerinde tespit etmesinden memnuniyet duyduklarını dile getiriyorlar.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dünkü programına  Günaltay Mahallesi'ni ziyaret ederek başladı. Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Engin Soy ve Mahalle Muhtarı Hasan Metin ile mahalle sakinleriyle buluştu. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Selvitopu, onlarla bir süre sohbet ederek sorunları dinledi, notlar aldı.

Ulaşım düzene sokulacak

Vatandaşların sorusu üzerine Karabağlar'da öncelikle ulaşımın düzene sokulacağını belirten Başkan Selvitopu, imar planlarıyla da ilçenin düzenli bir kent haline geleceğini belirtti. Karabağlar'da yapılan çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Selvitopu, devam eden projelere ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Hayır’lı günler diledi

Yaklaşan 16 Nisan referandumunda vatandaşların oylarının hayırlı olmasını temenni eden Selvitopu, vatandaşların referandumda özgürce oylarını kullanacağını ve sandıktan Hayır oylarının çoğunlukta olacağına inandıklarını söyledi.

Kahvehane ziyaretleri sırasında referandum seçimlerinde Hayır oyu için kampanya yapan vatandaşlarla da karşılaşan Selvitopu, onlarla birlikte çay içerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Selvitopu ayrıca, esnaf ve vatandaşlara daha güzel günler için, hayırlı günler dileyerek, referandum hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.