Selvitopu'ndan Karabağlar Esnafını Ziyaret

Selvitopu'ndan Karabağlar Esnafını Ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, hafta sonu Yunus Emre pazaryeri açılışının ardından Yunus Emre ve Selvili mahallelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, kahvehane toplantıları gerçekleştirdi.

Ziyaretler öncesi kahvehane toplantılarında vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Selvitopu, özellikle bazı sokaklardaki yol çalışmaları konusunda kendisine iletilen talepleri tek tek not aldı ve önümüzdeki günlerde söz konusu sokaklarda çalışmaların başlatılacağını söyledi. Ardından esnaf ziyaretlerine başlayan Selvitopu’na mahalle sakinleri başta Yunus Emre pazaryeri olmak üzere Karabağlar’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Mahalle sakinleri ayrıca, Selvitopu’nun belediye hizmetleri dışında halkla sürekli iç içe olmasından, bölge ziyaretleri gerçekleştirmesinden duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.  

Daha çağdaş bir Karabağlar

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bundan sonra da bu tür programları gerçekleştirmeyi sürdüreceğini belirterek, aslında Karabağlar’ın kara talihinin olmadığını, gerçekleştirecekleri hizmetlerle modern, çağdaş ve daha yaşanabilir bir Karabağlar yaratmayı hedeflediklerini, bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.