Sema Pekdaş: Daha çok çalışacağız

Sema Pekdaş: Daha çok çalışacağız

Bayramlaşma töreninde belediye personeline seslenen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirterek, “Bu kötü günlerin çabuk geçmesi için sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirerek, daha çok çalışacağız” dedi.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Ramazan Bayramı öncesi belediye birimlerini tek tek gezerek çalışanların bayramını kutladı. Farklı noktalardaki hizmet binalarında gerçekleşen bayramlaşma ziyaretlerine ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü’nün Gediz’deki şantiyesinden başlayan Pekdaş, başarılı hizmetlerinden ötürü personele teşekkür ederek, “Daha çok çalışarak hep birlikte Konaklılara en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi. Fen İşleri Şantiyesi’nin ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Kadifekale’deki fidanlığını ziyaret eden Pekdaş, burada da işçilerle bayramlaştı. Güzel bir bayram dileyen Pekdaş, İzmir’in heyecanını ve enerjisini tüm Türkiye’ye yaymak için dayanışma içinde daha güzel şeyler üreteceklerini söyledi. Bayramlaşa turunu Konak’taki Mali Hizmetler binası ile sürdüren Başkan Pekdaş, burada da tüm katları dolaşarak personelin bayramını kutladı. Daha sonra Ulaştırma ve Temizlik İşleri müdürlüklerini ziyaret eden Pekdaş, çalışanlara aileleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeleri diklerinde bulundu. 
“UMUDUMUZU KAYBETMEMELİYİZ”
Konak Belediyesi’nin bayramlaşma programı belediyenin Basmane’deki hizmet binasında düzenlenen törenle sona erdi. Yemekhanede gerçekleşen bayramlaşma törenine belediye meclis üyeleri ve sendika temsilcileri de katıldı. Törende konuşan Başkan Pekdaş, sözlerine Atatürk Havalimanı’nda olan patlamanın yarattığı üzüntüyü dile getirerek başladı. Bayram sevincini kana bulayan hain saldırıyı bir kez daha kınayan Pekdaş, “Önümüzde bir bayram var ve biz her şeye rağmen umudumuzu diri tutmalıyız. Bu kötü günlerin çabuk geçmesi için sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirerek, daha çok çalışacağız. Çünkü biz Türkiye İzmir olsun istiyoruz. Bu yüzden daha çok çalışıp, iyi işler yapmamız gerekiyor. Yaptığımız güzelliklerin de tüm Türkiye’de görülmesini sağlamalıyız” dedi. Pekdaş, konuşmasının ardından personelle tek tek selamlaşarak, bayramını kutladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.