Semaver Kumpanyası'nda "Cimri" oyunu sahnelenecek

Semaver Kumpanyası'nda "Cimri" oyunu sahnelenecek

Semaver Kumpanya’nın yorumuyla Molière’in ölümsüz komedisi “Cimri”, 11-12 Ağustos’ta iki gün üst üste KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Serkan Keskin’in, başarılı performansıyla Harpagon karakterine hayat verdiği “Cimri”, parayı bütün değerlerin üzerinde tutarak kendisine ve çevresine yabancılaşan insanın içine düştüğü çelişkileri, hem eleştirel hem de mizahi bir yorumla sahneye taşıyor.

ekran-goruntusu-2021-08-02-104006.png

URU organizasyonu ve Mey|Diageo kurumsal desteğiyle gerçekleşen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyunun biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’e kadar online olarak Biletix ’ten temin edilebiliyor. Seyirciler, kapı açılış saati olan 18.30’dan itibaren bahçe ve fuaye alanında, açık havada zaman geçirme imkânı da buluyor. Şehrin rakipsiz etkinlik ve eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, İstanbulluları açık havada tiyatronun iyileştirici gücüyle buluşturmaya devam ediyor.

Yoğun ilgi gören KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, 11 ve 12 Ağustos akşamları Semaver Kumpanya’nın sahnelediği, Molière’in ölümsüz komedisi “Cimri”ye ev sahipliği yapıyor.Serkan Keskin, Metin Alpargun, Cansu Saka, Hakan Atalay, Onur Yakçınkaya, Sezin Bozacı, Ezgi Ulusoy Tamer, Onur Şenol, Ahmet Kaynak, Selen Şenay, Uğur Senkeri ve Saniye Samra’nın rol aldığı “Cimri”nin yönetmenliğini Tansu Biçer üstleniyor. Kaleme alınmasının üzerinden 400 yıl geçmesine rağmen hâlâ güncelliğini koruyan oyun, parayı tüm değerlerin üstünde tutan insanı eleştirel ve güldüren bir yorumla ele alıyor. 17. yüzyıl Paris burjuvasının para tutkusunu öne çıkaran, garip rastlantılarla bezeli “Cimri”, hikâyesini kimseyi yargılamak istemeyen, tüm haksızlıkları görmek ve göstermek üzerine kurulu bir pencereden bakarak anlatıyor.

ekran-goruntusu-2021-08-02-103932.png

AÇIK HAVADA, GÜVENLE SOSYALLEŞME İMKÂNI

Şehirlilerin kaçış noktası haline gelen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu İstanbullulara yemyeşil huzurlu bahçe ortamında nefes alabilecekleri, güvenle sosyalleşebilecekleri bir alan sunuyor. Geçtiğimiz yaz misafirlerinin içleri rahat bir şekilde açık havada vakit geçirmelerini sağlayan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda COVID-19 nedeniyle alınan hijyen tedbirleri bu yıl da en üst düzeyde uygulanıyor. Yalnızca online biletleme sisteminin kullanıldığı, kapıda bilet satışının yapılmadığı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Ortak kullanım alanlarında birçok noktaya dezenfektan üniteleri kurulan etkinlik alanında maske takma zorunluluğu bulunurken, maskesi olmayan seyircilere maske temin ediliyor. Bilet fiyatlarının 60-180 TL arasında değişiklik gösterdiği oyunların kapı açılış saati 18.30, başlama saati ise 21.00. Biletler oyun başlayana kadar online olarak Biletix ’ten temin edilebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.