Semra Aksakal Kayacan: Balçova hak ettiği yerde değil

Semra Aksakal Kayacan: Balçova hak ettiği yerde değil

Balçova’nın iddialı kadın aday adaylarından Semra Aksakal Kayacan, seçim çalışmalarına sahada hız kesmeden devam ediyor.

CHP’de aday belirleme süreci hummalı bir çalışma ile sürdürülürken, Balçova’nın iddialı kadın aday adaylarından Semra Aksakal Kayacan, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Her fırsatta Balçovalılarla bir araya gelen ve hazırladığı sosyal projeler ile dikkat çeken Aksakal Kayacan, özellikle kadınlardan ve gençlerden büyük ilgi görüyor.

a.jpg

35 yıllık aktif siyaset yaşamında elde ettiği bilgi, birikim ve deneyimi Balçova yararına kullanmak amacıyla yola çıktığını belirten CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksakal Kayacan, çalışmalarını aralıksız bir biçimde sürdürüyor.

Bugüne kadar sık sık Balçova’da yaşayan farklı kesimlerle bir araya gelerek projelerini anlatan Aksakal Kayacan halkın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Balçova’nın sorunlarını ve çözümlerine dair projelerini her platformda paylaşan Kayacan “Balçovamız İzmir’in en güzel ilçelerinden birisi. Bütün iyi niyetli çalışmalara rağmen maalesef henüz hak ettiği yerde değil. Uzun yıllardır çözülememiş kronik sorunları var. Çocukluğumu geçirdiğim bu sokaklara hizmet etmek için yola çıktım. Balçova halkı, örgütümüz, kadınlar, gençler bilir ki ilçemiz için hayalini kurduğum ve üzerinde uzun yıllardır çalıştığım, kentin marka değerini yükseltecek birçok projemiz ve bu projeleri hayata geçirecek gücümüz ve bilgi, birikimimiz var. Balçova en iyisini hak ediyor” dedi.

r.jpg

Saha çalışmalarında Balçovalıların sevgisi ve desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayacan "Bu sokakları ben 50 yıldır dolaşıyorum. Seçim için ilçeye gelmiş bir yabancı değilim. Unuttuklarımı bile ilçe halkı hatırlatıyor. Bundan 10 yıl önce yaptığımız projelere halen bugün ihtiyaç olduğundan bahsediyorlar. Balçova’nın artık kaybedecek zamanı yok" dedi.

6577fde050cf8.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.