Sengel, Gazilerle Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti

Sengel, Gazilerle Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti

19 Eylül Gaziler Günü Efes Selçuk’ta törenle kutlandı. Başkan Sengel, Gaziler Günü sebebiyle Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal Rütbesi ve Gazilik unvanı verilişinin 101. Yılı sebebiyle düzenlenen törende Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fahrettin Eren bir günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

efes6765.jpg

Gazilerin ve şehitlerin Türk Ulusunun ortak değeri olduğunu belirten Eren; “Selam olsun cepheden cepheye koşan Nezahat Onbaşı’ya, selam olsun Şerife Bacı’ya, selam olsun Erzurumlu Kara Fatma’ya, selam olsun Gördesli Makbule’ye. Bu topraklar için nefesini kaybeden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize ve ailelerine saygılar sunuyorum. Bizleri bu önemli, onurlu, gururlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. 19 Eylül Gaziler Günümüz Kutlu Olsun” açıklamasını yaptı.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.