ŞENGEL RESIDENCE'DA ANAHTAR TESLİMLERİ YAPILDI

ŞENGEL RESIDENCE'DA ANAHTAR TESLİMLERİ YAPILDI

Şengel İnşaat’ın Aydın Söke'de inşa ettiği Şengel Residence’da anahtar teslim töreninde büyük coşku yaşandı.

Derya Uluğ'un şarkılarıyla renk kattığı anahtar teslim töreninde konuşan Şengel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şengel, projesi mimar Metin Kozlu’ya ait olan Şengel Residence’ın gerek mimari ve teknik özellikleri, gerekse de sosyal donatılarıyla yoğun talep gördüğünü söyledi. 

SATIŞ SONRASINDA DA MÜŞTERİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Firma olarak Kuşadası’nda 25 projede imzalarının bulunduğunu kaydeden Şengel, 122 daireden oluşan ve bir yıl gibi kısa sürede tamamlanan Şengel Residence'da 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 tiplerinde daireler bulunduğunu söyledi.

Yıllardır edindikleri deneyimle müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını ve Şengel Residence’ta birinci sınıf malzeme kullandıklarını vurgulayan Ahmet Şengel, “Proje Müdürümüz Yüksek İnşaat Mühendisi Onuralp Saygı’nın koordinatörlüğünde kaliteyi her zaman ön planda tuttuk. Projemiz sosyal tesislerle birlikte 7 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde kurulu. Her dairenin kendine ait otoparkı ve deposu bulunuyor. Bunların yanında açık - kapalı havuz, fitness merkezi, playstation oyun alanı, sinema salonu, market, cafe ve toplantı salonu yer alıyor. Sitede 24 saat güvenlik mevcut. Projenin karşısına tüm halkımızın kullanımı için belediyeyle koordineli olarak, 2 tenis kortu, basket sahası, buz pateni pisti, park ve açık otopark alanı inşa edeceğiz. Projede olası sorunların kolaylıkla çözülebilmesi için profesyonel bir site yönetimi firması da hizmet verecek. Şengel İnşaat olarak, satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şengel Residence Projesi'ndeki ilk daireyi satın alan Duduğül – Kamil Yıldız çiftine anahtarları Şengel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şengel ve Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran verdi.

Anahtar tesliminin ardından törene katılan konutlar ünlü şarkıcı Derya Uluğ'un konseriyle keyifli saatler yaşadı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.