Şengel Residence'de Derya Uluğ Sürprizi

Şengel Residence'de Derya Uluğ Sürprizi

Şengel İnşaat'ın Aydın Söke - Yeni Cami Mahallesi'nde yapımını sürdürdüğü Şengel Residence'ta anahtar teslimi 8 Eylül Cuma günü törenle yapılacak.

Şengel, projesi mimar Metin Kozlu'ya ait olan Şengel Residence'ın gerek mimari ve teknik özellikleri, gerekse de sosyal donatılarıyla yoğun talep gördüğünü dile getirdi.

Firma olarak Kuşadası'nda 25 projede imzalarının bulunduğunu kaydeden Şengel, 122 daireden oluşan projede 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 tiplerinde daireler bulunduğunu ve 8 Eylül Cuma günü sanatçı Derya Uluğ'un konseriyle konut sahiplerine anahtarlarını teslim edeceklerini dile getirdi.

KALİTEYİ ÖN PLANDA TUTTUK

Yıllardır edindikleri deneyimle müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını ve Şengel Residence'ta    birinci sınıf malzeme kullandıklarını belirten Şengel, “Proje Müdürümüz Yüksek İnşaat Mühendisi Onuralp Saygı'nın Koordinatörlüğü'nde kaliteyi her zaman ön planda tuttuk. Projemiz sosyal tesislerle birlikte 7 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde kuruldu. Her dairenin kendine ait otoparkı ve deposu bulunuyor. Bunların yanında açık - kapalı havuz, fitness merkezi, playstation oyun alanı, sinema salonu, market, cafe ve toplantı salonu yer alıyor. Sitede 24 saat güvenlik mevcut. Projenin karşısına tüm halkımızın kullanımı için belediyeyle koordineli olarak, 2 tenis kortu, basket sahası, buz pateni pisti, park ve açık otopark alanı inşa edeceğiz.  Projede olası sorunların kolaylıkla çözülebilmesi için profesyonel bir site yönetimi firması da hizmet verecek. Şengel İnşaat olarak, 
satış sonrasında oluşabilecek sıkıntılarda müşterilerimizin yanında olacağız” diye konuştu. 

ISINMA MALİYETİ YARI YARIYA

Şengel Residence'ta yerden özel ısıtma sistemi bulunduğunu anlatan Ahmet Şengel, “Maliyetleri düşürmek için yerden ısıtma konusunda başka firmalarda pek raslanılmayan özel bir yatırım yaptık. Her dairenin kendi ünitesi olduğu için ihtiyacı kadar enerji harcıyor. Böylelikle doğalgazla ısınan bir eve göre ısınma maliyeti de % 50 oranında azalmış oluyor. Temelde ise zemini güçlendirmek için Jet Grout uygulaması yaptık. Binamız daha sağlam ve depreme dayanıklı bir zemine kavuşmuş oldu” ifadesini kullandı.

MERKEZİ KONUMDA

Şengel Residence, konum olarak önemli bir noktada yer alıyor; hastane, okul, otogar, dolmuş durağı, tren garı ve çevre yoluna çok yakın konumdaki proje, Kuşadası'na da 20 km. yakınlıkta.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.