Sengel’den örnek belediyecilik: Mahalle mahalle gezdi sosyal medyada duyurdu

Sengel’den örnek belediyecilik: Mahalle mahalle gezdi sosyal medyada duyurdu

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilçede yapılan çalışmaları bir video ile anlattı.

MEDYA EGE- Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile, Efes Selçukluları ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

1029 Sokak, 14 Mayıs Mahallesi ve Şerbettin Dede Parkında yapılan çalışmaları yerinde anlatan Başkan Sengel, bundan böyle yapılan çalışmaları videolar ile halka aktaracağını duyurdu.

sengel00.jpg

HEM ÇOCUK PARKI HEM OTOPARK

1029 sokakta çeşitli alt yapı çalışmalarından kaynaklı olan açıkları kapatmak için ekiplerin iş başında olduğunu dile getiren Sengel, “Belediye kreşimizin yanındaki Gürcü Parkının uzun zamandan beri yapısının değişmesi gerekiyordu. Bu mahallede hemen yan taraftaki 1029 sokakta ciddi olarak bir park sıkıntısı vardı. Mevcut çocuk parkındaki dizaynla birlikte otoparkla ilgili de çözüm bulmuş olduk” ifadelerini kullandı.

sengel.jpg

ÖĞRENCİLER İÇİN ÇAMAŞIRHANE KURULUYOR

14 Mayıs Mahallesinde geçen dönem yapılmış olan bir binayı çamaşırhaneye çevirdiklerini de aktaran Sengel yapılan çalışmayı “Efes Selçuk’ta yaşayan öğrencilere çok rahat bir ortam sağlansın, çamaşırlarını yıkayabilsinler diye hem de Efes Selçuk’taki diğer işletmelerin de çamaşırlarını yıkayabilmek adına bir çamaşırhane kurmaya karar verdik. Makinalarımızı aldık. Şu anda binanın iç dizaynlarını yapıyoruz. Bu şekilde de Efes Selçuk’a yeni bir tesis kazandırmış olacağız” ifadeleri ile anlattı.

KÜLTÜREL MİRAS ÖN PLANA ÇIKARILACAK

Şerbettin Dede Parkında yapılan çalışmaları da takip eden Başkan Sengel, parkta yapısal değişiklikler yaptıklarını şu ifadelerle aktardı; “Uzun zamandır gözümüze çarpan Şerbettin Dede Parkı olarak adlandırdığımız alanda yapısal değişiklikler yapacağız. Bu değişiklikleri daha çok park bahçe ekiplerimiz halledecek ama biraz daha ferah, oturulabilecek ve aynı zamanda buradaki kıymetli tarihi ortaya çıkabilecek bir alan olmasını umut ediyoruz.”

sengel01.jpg

Başkan Sengel, ilçedeki çalışmaları yerinde incelerken, Efes Selçuklularla da yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum