Şengüler: AK Parti Urla'da fark yaratıyor

Şengüler: AK Parti Urla'da fark yaratıyor

AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart öncülüğünde kurulan seçim koordinasyon merkezi ilçede önemli çalışmalara imza atıyor.

Urla AK Parti teşkilatı çalışmalarını sürdürüyor.

whatsapp-image-2023-04-05-at-13-46-55.jpeg

Urla Meydanda kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Urla İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Önder Şengüler, çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

whatsapp-image-2023-04-05-at-13-46-55-2.jpeg

Şengüler “İftar çadırımızı Urla Meydanında kurduk ve her akşam düzenli bir şekilde vatandaşlarımız ile beraber iftar yapıyoruz. Halkın büyük bir teveccühü ile karşılaştık. İftar çadırımız her akşam dolup taşıyor. Urla her ne kadar CHP'nin kalesi gibi gözüken bir ilçe olsa da, biz durumun öyle olmadığının farkındayız. Urla’da CHP 4 yıldır yok hükmünde, yerel yönetimde özellikle Urla Kaymakamı Sayın Murtaza Dayanç’ın ilçeye dokunuşları sebebiyle Urla ilk defa hizmetle tanıştı. Bu dönem Urla’da yerelin genele etkisini göreceğiz. SKM saha ekiplerimiz, ilçe başkanımız Murat Nart’ın katılımı ile sürekli vatandaşlar ile temas halinde ve saha raporlarını günlük değerlendiriyoruz. 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 23,55 oy almış olan İlçemiz, 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde 22,70 oy oranı yakalamış. Önceliğimiz bu rakamları en üst seviye çıkarmak, hedefi bu doğrultuda kurguladık. Ancak size şunu net ifade edebilirim ki Cumhur İttifakı Urla’da bu dönem rekor seviyede bir oy alacak. Urlalı hizmetsizliği gördü, Urlalı verilen oylarının boşa gittiği gördü, partimize ilçede son derece samimi bir ilgi var. Bu durumun en büyük göstergesi ise Urla teşkilatının üye sayısının an itibariyle 6.000 üyeyi geçmiş olmasıdır. Görevi devralan il başkanımız sayın Bilal Saygılı beyefendinin gücümüze güç katacağından eminiz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda hazırlıyoruz. 10 Nisan tarihinden itibaren milletvekili adaylarımızın da sahaya çıkması ile beraber çalışmalarımız daha da yoğunlaştıracağız" dedi.

whatsapp-image-2023-04-05-at-13-46-55-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum