Sentetik hap sevkiyatı, polis takibine takıldı!

Sentetik hap sevkiyatı, polis takibine takıldı!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan kargo şubesinden hapları alırken polise yakalanan şüpheliler kaçmaya çalışsa da yaşanan kovalamacanın ardından yakayı ele verdi. Olayla ilgili 2 şüpheli tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narko Alan ekipleri, Konak ilçesi Tepecik semtinde kargo yolu ile İzmir'e, Ç.T. ve N.Ç.'nin adına sentetik hap geleceği yönünde aldığı bilgi üzerine harekete geçti. Şüphelileri takibe alan polis ekipleri, 2 kişinin otomobil ile iki ayrı kargo şubesinden kutular alarak çıkış yapması üzerine şüphelilere dur ihtarında bulundu.

Şüpheliler kaçtı, polis kovaladı

Ç.T. ve N.Ç.'nin polisin dur ihtarına uymayarak araç ile kaçması sonucu kovalamaca başladı. Yaşanan kovalamacada araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi üzerine kaza yaptı. Polis ekipleri tarafından güvenlik çemberine alınan araçta, kazadan yara almadan kurtulan 2 şüpheli gözaltına alındı. İki kargo şubesinden ele geçirilen kargolarda ve araçta yapılan aramada toplam 39 bin 200 adet sentetik hap ele geçirildi.

aw655139-01.jpg

Tutuklandılar

Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ç.T. ve N.Ç., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.