Serap Yenici 9 Kasım'da  İzmir'de

Serap Yenici 9 Kasım'da İzmir'de

İzmir'de Alsancak 'da 2016 Aralık ayında açılan ve kısa sürede farklı menüleri, iddialı kahveleri, keyifli ortamı, spesiyalleri ile vazgeçilmez olan wEnjoy kafe restaurant ilklere devam ediyor.

İzmir kültürel hayatına katkıda bulunmayı misyon edinmiş olan wEnjoy cafe&bistro her ay organize ettigi sohbet&sunumlarda şu ana  dek usta gazeteci Uğur Dündar , gazeteci yazar Ümit Zileli, ressam&mimar Nuran Tanrıverdi, ufo sirius derneği başkanı Haktan Akdogan ve yardımcısı Erhan Kolbaşı, stilist Müge Yenidogan, yazar Mehmet Coral ve sanatçı Ege  gibi önemli  isimleri konuklarıyla buluşturdu. wEnjoy bu kez Atamızı anmak üzere 9 Kasım' da özel bir proje planladı.


Türkiye 'de Atatürk'ün yazmış olduğu bir şiiri ilk kez besteleyen ve yorumlayan izmirli sanatçı Serap Yenici ile konuklarını buluşturacaklar ve albümün oluşum hikayesiyle birlikte Atatürk'ün iç dünyasından bir sayfayı açmış olacaklar. 9 kasım Perşembe günü saat 16.00 da Atamızı anmak üzere wEnjoy da olacak konuklar akşam saat  20.30 'da   Serap Yenici'nin Güzelbahçe kültür merkezindeki  konser ve sunumunu izleme şansını elde edecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.