Serap Yenici, Cundalı Restaurant'ta  sahne aldı

Serap Yenici, Cundalı Restaurant'ta  sahne aldı

Yakın bir zamanda Yeşilköy'den  sonra Bodrum Yalıkavak'ta açılışını yapan CUNDALI Restaurant'ta  bu kez Serap Yenici rüzgarı esti.

Türkiye'ye yurt dışında sesi yorumu ile  aldıgi ödüllerle sayısız onur yaşatan ,çok zengin bir repertuara sahip Yenici CUNDALI Yalıkavak'ta muhteşem bir sahne sundu. Her dilde her telde bir nostalji gecesi yaşattı. İzleyiciler kah eşlik etti kah hüzünlendi kah  oynadılar.Eşsiz lezzetli menüleri muhteşem manzaralı ortamı ile zaten ayrıcalıklı olan Yeşilköy Cundalı restaurant'ta herkesin çok keyif aldığı bir gece yaşandı.

whatsapp-image-2020-08-18-at-09.02.31.jpeg

Gecenin sürprizi ailesi ile doğumgününü kutlamaya gelen Burcu Güneş'ti Çok eski İzmir'e dayanan bir arkadaşlıkları olan Güneş'e Yenici sanatçının ilk çıkış şarkısını söyleyerek bir sürpriz yaptı ve mikrofonu ona uzattı.Güneş seyircilerin alkışları ile kendi şarkısını muhteşem yorumlayarak geceye renk kattı. Televizyon programlarında da sayısız ünlü sanatçıyı konuk eden Yenici eski dostlarla böyle güzel sürprizler her zaman olabilir diye de belirtti. 
Bodrum'a yerleşmeyi hedefleyen Yenici bu keyifli gecelerin devam edebileceği müjdesini verdi.

whatsapp-image-2020-08-18-at-09.06.12.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.