Sercair, Daha Temiz Bir Oksijen İçin Çocuklar ve Aileleriyle İzmir Fuarı’nda Buluşuyor!

Sercair, Daha Temiz Bir Oksijen İçin Çocuklar ve Aileleriyle İzmir Fuarı’nda Buluşuyor!

İç mekanların havasını tertemiz yapan Sercair, 88. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda çocuklara ve ailelere temiz havanın önemini anlatacak.

Çocuklar ve yetişkinler için ölüm oranlarında her geçen gün ciddi bir artışa neden olan kirli hava koşulları; astım, baş ağrısı, kalp-damar yetersizlikleri, akciğer rahatsızlıkları, solunum problemleri, depresyon ve nefes darlığı gibi birçok sağlık problemini de beraberinde getiriyor.  Kapalı alanlarda daha kaliteli, daha sağlıklı bir yaşam standardı sağlamak amacıyla Amerika’da yazılım alt yapısı geliştirilen; sıcaklık, nem, karbondioksit, VOC (uçucu organik bileşik), karbon monoksit, partikül miktarı analizlerini aynı anda yaparak iç mekanların havasını tertemiz yapan Sercair, 88. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda çocuklara ve ailelere temiz havanın önemini anlatacak.

Daha sağlıklı bir gelecek sunmak amacıyla büyük bir enerjiyle çalıştıklarını söyleyen Türkiye Satış Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Burak Onkardeşler İzmir Enternasyonal Fuarı’nda çocuklar ve aileleriyle buluşmaktan ve bu konuda toplumsal bir misyon edinmekten gururluyuz dedi.

ser-1.pngburak-onkardesler.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.