Serdar Seçgin'den Deniz Yücel'e tepki!

Serdar Seçgin'den Deniz Yücel'e tepki!

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e sosyal medyadan tepki gösterdi.

Medya Ege- MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, İzmir Körfezi’nin koku sorunu üzerinden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e tepki gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler olan İzmir Tarımı Geliştirme Merkezi, Peynircioğlu Deresi Ekolojik Koridor, 10 Ekim Anıtı ve Anma Yeri projeleri ile Hatay EXPO’da yer alan “İzmir Bahçesi” tanıtım standı ödül kazandı. Ödülün kazanılması ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i tebrik eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Deniz Yücel'in açıklamalarına ise tepki MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin'den geldi. MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, " İzmir'i gerçekten böyle bir şehir zannederek mutlu olduk" dedii

fy7qbwdwaaybvd3.jpg
Deniz Yücel sosyal medya hesabından “İzmir'in kaynaklarını doğru projelerde kullanan, kentimizin tüm dünyada marka değerini artıran işlere imza atan, İzmir büyükşehir belediye başkanımız Tunç Soyer'e ve ekibine, bu gururu tüm İzmir'e yaşattıkları için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Yücel’in bu mesajına MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin'den tepki geldi.

fy7qbkywyaav8l4.jpg

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, İzmir Körfezi’nin koku sorunu üzerinden Yücel’e şu sözlerle seslendi:

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Serdar Seçgin, " CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in sosyal medya paylaşımını görünce İzmir'i gerçekten böyle bir şehir zannederek mutlu olduk. Ama Mutluluğumuz, arabanın Camını, evimizin penceresini açıp, burnumuza gelen pis kokuları hissetinceye kadarmış. Sitemimiz CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne... Yaşanacak şehri, kaçılacak şehre dönüştürdükleri için" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.