Serenad Bağcan İzmirlileri büyüledi

Serenad Bağcan İzmirlileri büyüledi

Olten Filarmoni Orkestrası güçlü yorumcu Serenad Bağcan ile düzenlediği Bahar Konseri'nde izleyiciyi büyüledi.

İbrahim Yazıcı yönetimindeki orkestra iki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Ulvi Cemal Erkin’in eserlerini çalarken, ikinci bölümde Serenad Bağcan 10 ünlü eseri orkestra eşliğinde seslendirdi.

olten-filarmoni-orkestrasi-serenad-bagcan-konseri-ile-izleyiciyi-buyuledi-foto-9.jpg

Olten Filarmoni Orkestrası 9. Sanat sezonunda, Nisan ayı konserini sesiyle büyük beğeni toplayan Serenad Bağcan ile birlikte düzenledi. Klasik Batı Müziği, Türk Halk Müziği ve Koro tarzı eser yorumculuğunu yumuşak bir stilde sentezlemesi ile kendine has bir stil yaratan sanatçı bu konserde de birbirinde değerli 10 esere hayat verdi. Bağcan seslendirdiği ilk dört eserde söz ve besteleri ailesine ait olan şarkılar ile konsere başlangıç yaptı.

olten-filarmoni-orkestrasi-serenad-bagcan-konseri-ile-izleyiciyi-buyuledi-foto-6.jpg

İlk bölümde Ulvi Cemal Erkin 2. Senfonisiyle, Allegro Non Troppo, Adagio ve Allegro-Köçekçe eserlerini çalan Olten Filarmoni Orkestrası, ikinci bölümde Serenad Bağcan’ın güçlü sesi ve yorumuyla seslendirdiği Memleketim, Pamuk İpliği, Bülbül, Al Yüreğim Sende Kalsın, Hasreti Uykularda, İlkabar Geldi, Ayletme Beni, Mağusa Limanı ve Babuba şarkılarıyla izleyiciyi coşturdu. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndeki konseri yaklaşık bin 200 kişi izledi.

olten-filarmoni-orkestrasi-serenad-bagcan-konseri-ile-izleyiciyi-buyuledi-foto-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.