Sergilenmeye değer 52 eser Karaburun'da sergilenecek

Sergilenmeye değer 52 eser Karaburun'da sergilenecek

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Uluslararası Karikatür Yarışması'nda sergilenmeye değer 52 eser, Karaburun'da olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin uluslararası ölçekte, kadın ve kız çocuklarına karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesine vurgu yapılması amacıyla düzenlediği Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Uluslararası Karikatür Yarışması'ndan 52 eser Karaburun'da sanat severlerle buluşacak.

2 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 16.00’da Karaburun Nergis Kafe’de açılacak ve 6 Ağustos’a kadar sürecek olan serginin açılışında “3K Mimas’t Kadın Oyuncuları’’ tiyatro gösterimi yapacak.

Sergiye ev sahipliği yapacak olan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, etkinliği şöyle duyurdu:

"İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uluslararası ölçekte düzenlediği, 62 ülkeden 549 çizerin 1672 eserle katıldığı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Karikatür Yarışması’nda sergilenmeye değer 52 eser Karaburun’a geliyor.

Toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda bilinç ve farkındalık yaratma amacı taşıyan sergi 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 16.00’da Nergis Kafe’de açılacak ve 6 Ağustos’a kadar Karaburun'da sanatseverlerle buluşacak.

Sergi açılışında ilçemizin kadınları olan “3K Mimas’t Kadın Oyuncuları’’ tiyatro gösterimi de yapılacak. Sergi açılışımıza ve etkinliğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir."

e7h3tzjxoaqap8c.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.