SERHAN YASDIMAN ARTIK SÖYLÜYOR

SERHAN YASDIMAN ARTIK SÖYLÜYOR

Serhan Yasdıman, bu kez yorumculuğu ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Yasdıman’ın sözü ve müziği kendisine ait olan ve aynı zamanda müzik direktörlüğünü de üstlendiği “Beni Mi Buldun?” isimli ilk şarkısı DMC müzik etiketiyle dijital platformalardaki yerini aldı. Şarkının düzenlemesi Metehan Köseğlu imzasını taşıyor. 

Fatih Ahmet Kaya yönetmenliğinde stüdyo ortamında çekilen klipte sanatçıya kalabalık oyuncu kadrosu eşlik etti. Serhan Yasdıman klipte sahne performansını yansıttı. 

Enstrümanistliği ile bilinen Yasdıman, başta Sezen Aksu olmak üzere, bir çok müzisyenin 3 binden fazla albüm kaydında ve çok sayıda konserinde gitar performansıyla yer almış bir isim.

Yasdıman şarkıcılığını, tüm bu deneyimin doğal bir sonucu olarak nitelendirerek şunları söylüyor; “İstanbul’un gece mekanlarında bir süredir şarkı söylüyordum. Sonra Sezen Aksu’nun müzik ve müzisyenlik atölyesi diye tanımlayabileceğim, “Lonca” isimli stüdyosunda üretilen şarkıların demo kayıtlarını okumaya başladım. Bu tabii sahne deneyiminin üstüne, bir nevi şan okulu oldu. Biraz da Sezen Aksu’nun beni şarkı söyleyebildiğime inandırmasıyla, bu alanda da bir şeyler yapmak istedim. Sonuçta müzik, bir yerinden bulaşıldığında -ki bana hayli bulaşmış durumda- her noktasında üretmek için bir iştah uyandırıyor. Konservatuarda ud eğitimi aldım ama gitar ana enstrümanım oldu. Yenilenmeyi ve gelişmeyi seviyorum. Müzikte her alanda üretime devam edeceğim.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.