SERHAT COŞKUN VE ORKESTRASINDAN CORONA ŞARKISI 

SERHAT COŞKUN VE ORKESTRASINDAN CORONA ŞARKISI 

Kocaeli'nde müzisyenlik yapan Serhat Coşkun ve Orkestrası, maske ve mesafe konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla bir araya gelerek son bir yılın özetini şarkı yaptılar. 

Zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde farkındalık kazandırmak için besteledikleri Corona' isimli şarkıyı, evlerinden online olarak bir araya gelerek kliplendiren Serhat Coşkun, Murat Kumru, Gökmen Dinçer ve Onur Ondan, şarkıyı sosyal medya hesaplarından ve diğer paylaşım sitelerinden yayınladılar. Kısa sürede dinleyiciler tarafından ilgi gören Corona şarkısı şimdiden dillere düştü. 

img-20201222-wa0036.jpg

Pandeminin ilk başladığı dönemlerde Sağlık Bakanlığının uyarılarında kullandığı kelimelerinden esinlenerek Müzik Öğretmeni Serhat Coşkun ve bir diğer grup üyesi olan Murat Kumru'nun bir araya gelmesiyle şarkının söz ve bestesi yapıldı.  

Profesyonel olarak sahne alan ve 15 yılı aşkın süredir sahnelerde olan Serhat Coşkun, kendi orkestrasıyla da müzik eğitimi veren kurumlarla yollarının kesişmesi sonucunda kendilerine özel müzik  grubu kurarak sosyal farkındalık  projeleri ve müzik etkinlikleriyle dikkat çekiyorlar. 

screenshot_20201017-221848_gallery.jpg

 İnsanların pandemi nedeniyle zor günler geçirdiğini söyleyen grup üyeleri, çok yakında güzel günlerin bizi beklediğini ifade ederek, herkesin de bu günler gelene kadar maske, mesafe ve temizlik ile tüm kısıtlamalara önce kendisi ve sevdikleri için, sonrada tüm toplum için eksiksiz uymalarını istedi. 

0000-009.jpg

Sosyal farkındalığı arttırmak adına yaptıkları besteyi Sağlık Bakanlığı televizyon ve radyo kanallarına ulaştırmak isteyen ve ikinci şarkılarının çalışmalarına da başlayan Serhat Coşkun ve arkadaşları şarkılarının devamının geleceğini ve bestelerinin çok sevileceğini söylediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum