Serhat Coşkun'dan "Nerden Olsun"

Serhat Coşkun'dan "Nerden Olsun"

Serhat Coşkun, Nerden Olsun isimli Single çalışması tüm dijital platformlarda ve Youtube Netd Müzik Kanalında yayına girdi.

15 yılı aşkın süredir sahnelerde olan Serhat, yeni teklisi ile dinleyenlerinin büyük beğenisini topladı. Şarkının sözlerinin nasıl oluştuğunu "Beni sosyal medyada takip edenler iyi bilirler ki şakayla karışık nispetlerim vardır. Artık kullandığım kelimeler takipçilerimin de dillerine pelesenk olmuştu. Sizde yok ki Nerden Olsun cümlesini önce herkese ezberletip, sonra da şarkısını çıkarttım" diyerek anlattı.

Dinç Müzik Etiketiyle çıkan şarkının aranjörlüğünü Muhammed Yahya Serter yaptı ve klibini Emirhan Erol çekti. Klipte sanatçıya yakın arkadaşları Ayşegül Üçkaya ve Kübra Aydın eşlik ettiler. Serhat Coşkun, özellikle arkadaşları sayesinde klipte rol yapmalarına gerek kalmadığını ve gerçekten de çok eğlenerek çekimleri tamamladıklarını belirtti.

bbaaed30-b89f-4edf-9b05-1d1ac7b1dff7.jpeg

İkinci single'ını yazın tam ortasında çıkaracağını belirten ve çalışmalarına hemen başlayan Serhat, ikinci şarkısında da dinleyiciye keyif vereceğini ve eğlendireceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.