Seri Katilin İzmir’de Kullandığı Bilgisayardan Konuşmaları Ele Geçirildi

Seri Katilin İzmir’de Kullandığı Bilgisayardan Konuşmaları Ele Geçirildi

Seri katil Atalay Filiz'in İzmir'de oturduğu internet kafede kullandığı bilgisayarın incelenmesi sonucu konuşmaları ele geçirildi.

İstanbul'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürmesiyle gündeme gelen ve 2 cinayetten daha arandığı ortaya çıkan Atalay Filiz'in İzmir'de 4 saat boyunca oturduğu internet kafeye giden polis Filiz'in oturduğu bilgisayar ı inceledi.

Polis'in Filiz'in oturduğu bilgisayarı incelenmesi sonucu seri katilin Yunanistan'ın adalarına kaçmak için insan kaçakçılarıyla iletişime geçtiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Pazar gününden beri İzmir'de olduğu belirlenen seri katilin, 4 saat boyunca Buca'da bulunan bir kafeteryada oturarak bilgisayarı kullandığı ortaya çıkmıştı. Seri katilin görüntülerinin medya ve internet ortamında çok daha fazla yer almasıyla beraber durumdan şüphelenen internet kafenin sahibi ve Filiz'in gece kaldığı evde oturan üniversite öğrencisinin ifadelerini alan polis, soruşturmaya yeni yol çizilmesini sağladı.

Evinde kaldığı üniversite öğrencisinin yanından çarşamba günü ayrılan Filiz'in peşine takılan polis ekipleri, internet kafedeki incelemelerinde seri katilin ilk olarak kendi hakkındaki haberleri incelediğini tespit etti.

Atalay Filiz'in kendi haberlerini inceledikten sonra Yunanistan'ın sahip olduğu adalarına gitmek için insan kaçakçılarıyla iletişime geçtiği belirlenirken, polis Filiz'in kaçışını engellemek önce seri katilden önce söz konusu insan kaçakçılarını yakalamaya çalışıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.