Seri Katille Selfie Skandalı'nda Flaş Gelişme

Seri Katille Selfie Skandalı'nda Flaş Gelişme

O polisler hakkında bakın ne karar verildi.

İzmir'de yakalanan seri katil Atalay Filiz'le selfie çeken ve sosyal medyada paylaşan polisler hakkında soruşturma başlatıldı. Polisler soruşturma tamamlanana kadar açığa alındı.

Seri katil Atalay Filiz'le Emniyet mensupları adeta selfie çekme yarışına girdi. İzmir'de yakalanan ve İzmir Emniyeti'ne götürülen Atalay Filiz'le İzmir Emniyeti'nde görevli, bir  polis memuru selfie çekmiş, o anlara ait video sosyal medyada hızla yayılmıştı.
 medyaegeaic13062016selfieeeeeeeeeeeeeeeeeeee.jpg
SELFİE SKANDALINDA İKİNCİ PERDE
 
Bu selfie'ye tepkiler henüz dinmemişken, Atalay Filiz'le bi r başka Emniyet mensubunun çektirdiği selfie sosyal medyada yayılmaya başladı.
 
İddiaya göre Atalay Filiz'le İzmir Cinayet Büro Amiri Vedat Yaylalı'nın da selfie çektirdi. Fotoğrafta samimi ve güleryüzlü tavırları dikkat çeken ikilinin, Emniyet'e ait bir aracın içinde oldukları gözlemleniyor.
 
3 POLİS HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
 
Katil şüphelisi ile selfie görüntüleri sosyal medyada büyük tartışma yaratırken, selfie çeken ve bu anı görüntüleyip paylaşan üç polis hakkında soruşturma başlatıldı. Polisler soruşturma tamamlana kadar açığa alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.