Serkan Akgöz Car Care 5 Yaşında

Serkan Akgöz Car Care 5 Yaşında

Serkan Akgöz Car Care 5. Kuruluş yılında Bayileri ile birlikte önce Ramada Otel’de Kahvaltı organizasyonunda buluştu.

Türkiye’de Car Detailing sektöründe faaliyet gösteren Serkan Akgöz Car Care “5. Yıl kuruluş yıl dönümü gecesinde” bayiileri ile bir araya gelerek kutladı. Sabah Ramada Otel’de kahvaltı ve ardından Bayii toplantısı ile başlayan organizasyon akşam Yasemin Demir’in sahne alarak konukları sesiyle Mest ettiği Endülüs Meyhane’sinde devam etti, 5.kuruluş yıldönümünde bayileriyle bir arada olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten SACC Pro A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akgöz sözlerini şöyle sürdürdü:

“5 yıl sürekli büyüyerek varlığını sürdürmek bir şirket için gerçekten çok kıymetli. Bir atölyede başladığımız yolculuğumuza bugün aktif 10 ve aramıza yeni katılan 3 şube ile yolumuza başarılı bir şekilde devam ediyoruz. Çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte ortaya koyduğumuz bu başarının altında hiç kuşkusuz ödün vermeden bağlı kaldığımız kurumsal değerlerimiz yer alıyor. Bunlardan biri de hep bir adım sonrası için çalışmaya devam etmek Bugünlere gelmemizde büyük pay bulunan bayiilerimize emekleri ve başarıları için çok teşekkür ediyorum nice 5 nice 10 yıllara."

241200603-10151661623354963-747907002322069660-n.jpg

Gecede bayiler Onur Plaketi alırken Bursa Bayiisi Cavit Burak Karakaya’ Şirketin Mali İşler sorumlusu Engin Polat, Maltepe Bayisi Enis Varelci’ye şirket Avukatı Deniz Yiğitceoğlu plaketleri takdim ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.