Serkan Akgöz: Doğru hedef, başarıyı getirir!

Serkan Akgöz: Doğru hedef, başarıyı getirir!

Otomobil temizliğinin kaliteli adresi Car Care'in sahibi Serkan Akgöz, işletmenin hikayesini anlattı.

Türkiye genelinde kurumsal bir altyapı ile şubeleşmeyi başaran Serkan Akgöz, Car Care’in hikayesini anlatır mısınız?

Sektöre 2016 yılında girdim, asıl mesleğim galericilikti, bu işi de galerideki ve çevremdeki araçların ihtiyaçlarını karşılarız mantığı ile başlamıştım aslında. Bir ay sonra herkesin faydalanabileceği bir rakamda uygulama kampanyası düzenledim. Kampanya sayesinde telefonlarım hiç susmamaya başladı, randevular 15 gün sonrasına kadar ilerledi ve işlerin büyümeye başladığını görünce Oto Galeri hayatımı sonlandırıp bu işin başına geçtim. Firma olarak araçların üzerinde oluşan boya yıpranmalarını gideriyoruz, aynı zamanda zaman içerisinde yanlış yıkama teknikleri, dış etkenler sebebiyle oluşan matlaşmaları pasta polisaj yöntemi ile yüzeyi ilk günkü parlaklığına kavuşturuyoruz.

Günümüz dünyasında rakipler özellikle aynı alanda birbirlerine fark atarak bir adım öne çıkmak istemektedirler. Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?

Ben farklı bir şekilde yaklaşacağım bu konuya. Türkiye’de hiç kimseyi kendimize rakip olarak görmüyoruz. Yanlış anlaşılmasın kimse bizim rakibimiz olamaz gibi bir tavırla söylemiyorum bunu. Ancak bizim şirketimiz kuruluşundan bugüne hiç bir meslektaşını rakip olarak görmedi, bizim duruşumuz biraz daha farklı. Biz herkesin yaptığı işe saygı duyuyoruz, herkesin kendine göre farklı ustalığı farklı bir çalışma sistemi var.

58482.jpg

“HEDEFİ DOĞRU BELİRLEMEK BAŞARIYI GETİRİR!

Yaşantım süresince kalbimden geçmeyen hiç bir durumu aklıma taşımadım. Genç olmama rağmen çok büyük hayallerim vardı. İnanıyorum ki, büyük hayalleri olan, hayallerine inanan ve pes etmeden peşinden giden herkes bir gün çok iyi yerlere gelir.

Car Care sektöründe uzun bir tecrübeniz var bu sektörde çalışmalarınız nasıl gidiyor?

Evet Car Care sektörü benim için çok önemli ve kesinlikle vazgeçemeyeceğim bir sektör. Uzun yıllar profesyonel olarak bu sektörde çalıştıktan sonra bu işin artık belirli bir standartı olmasını istiyorum ve bununla alakalı Meslektaşlarımla çok güzel bir projenin hazırlık aşamasındayız.. Biliyorum uzun ve çok meşakkatli bir yol lakin başaracağıma inanıyorum.

-İnsanların Kafasında Nasıl Bu Kadar yer ettiniz?

Sektörde bugünkü yerimizi var etmek için maddi manevi çok emek harcadım Mekanlara Reklam çalışmaları, Fuarlara, bazı özel gecelere Sponsorluklar, Sosyal ve yerel medyaya yatırımlar gibi bugünkü Serkan Akgöz Markasının altında çok büyük Maddi Manevi bir çalışma var bu çalışmalar elbet zorlu geçti ama bir o kadarda eğlendim insan sevdiği işi yaparken yorulduğunu bile hissetmiyor.

Markanın bu büyüklüğe ulaşacağını hayal ediyor muydunuz?

Serkan Akgöz Car Care’in ilk bir senesi o kadar yoğun geçti ki, değil şubeleşmeyi başımı bile kaşımaya zamanım yoktu. İşler tam anlamıyla oturduktan ve ben yoğun bir tempoya alışma sürecini başarılı bir şekilde geçerken kafamda projeler netleşmeye başladı gerekli altyapı ve hazırlıkları tamamladıktan sonra 2017 sonunda ilk bayi anlaşmamı imzaladım, 2018 sonunda Bornova ve Franchise Anahtarı olarak adlandırdığım İstanbul, ardından Denizli, Ankara, Bursa, başta olmak üzere şuan Türkiye genelinde şubeleşmeye devam ediyoruz..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.