Serkan Candaş İzmir’de hizmet verecek!

Serkan Candaş İzmir’de hizmet verecek!

Serkan Candaş, çok yakında İstanbul'dan sonra İzmir’de de hizmetlerine başlayacak

Adeta bu sektör için yaratılmış bir medya zekâsına sahip. Sektöre konusunda etkin ve nitelikli hizmetler vermek, yenilikler katmak ve hep daha ileriye götürmek için profesyonelce çalışıyor. Türkiye, Serkan Candaş’ı daha önce de düzenlediği yardım konserleri ve engellilerle ilgili projelerinden de çok iyi tanıyor. Serkan Candaş, basın ve medya sektörüne ilk adımını gazetecilik ile atıyor ve 17 yıldır medya sektöründeki başarılı ve disiplinli çalışmalarıyla dikkatleri her zaman üzerine çekiyor.

Profesyonel ekibi, medya sektöründe uzun yıllar çalışmış, her biri kendi alanında başarılı çalışmalar gerçekleştirmiş, yeterli bilgi ve birikime sahip, deneyimli kişilerden oluşan Serkan Candaş, aynı zamanda yeni mezun arkadaşları bu sektöre dahil etmek, onların enerji ve genç fikirlerinin de bu sektörde var olmasını istediğini belirtiyor. Pr ve Basın Danışmanlığı alanlarında ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri (Event, Booking, Menajerlik, Basın Bülteni Yazımı ve Yayımı vb.) geçmişten gelen bir tecrübe ile tek bir kanaldan ve ekiple yönetmek, işlerinizde oldukça kolaylık sağlayacakken aynı zamanda daha hızlı ve kolayca çok daha yukarılara çıkabiliyor.

serkan-candas-8.jpg

Serkan Candaş; “Halkla ilişkiler uzmanlık işidir. Ve bu işte başarılı olabilmek için en iyi uzmanla çalışmak gerekir” diyor. Çalışmalarını İzmir’de de yürütecek olan Candaş’ın gelişi İzmir iş ve sanat dünyasına hareket getirecek. Yıllardır İstanbul’da ki profesyonellerle çalışan Serkan Candaş sayesinde, İzmir’in iş ve sanat dünyasının artık gönül rahatlığı ile çalabileceği bir tanıtım kapısı var. İstanbul’un en iyisi artık İzmir’de. Bilinsin ki Candaş’la İzmir’de her şey daha güzel olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.