Sertab Erener: "Eurovision'a gitmeden önce birincilik ödülü elimdeydi"

Sertab Erener: "Eurovision'a gitmeden önce birincilik ödülü elimdeydi"

Sertab Erener'i konuk eden Emre Yücelen, çok konuşulacak bir röportaja imza attı.

Çağımızın popüler dijital platformu olan YouTube'da açmış olduğu www.youtube.com/sesegitimi adresli "Emre Yücelen Şan Dersi" adlı kanalında tüm bilgi birikimini müzik severler ve müzikle ilgilenen gençlerle paylaşan müzisyen, yorumcu ve vokal koç Emre Yücelen, kısa sürede 260.000 aboneye ulaştı.

 Emre Yücelen, her geçen gün takipçi sayısı büyüyen kanalında;  her hafta gerçekleştirdiği canlı yayınlarının yanı sıra, ödüllü ses yarışmaları düzenliyor, müzikal gezilerinin vloglarına yer veriyor ve alanında uzman isimlerle röportajlar yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde kanalının "Emre Yücelen ile Stüdyo Sohbetleri" bölümünde Sertab Erener'i konuk eden Emre Yücelen, çok konuşulacak bir röportaja imza attı.

SERTAB ERENER : "KONSERİME YİRMİ DAKİKA KALA BABAMI KAYBETTİĞİMİ ÖĞRENDİM"

Emre Yücelen'in, "sahnede en zorlandığınız anı anlatır mısınız ?" sorusuna Sertab Erener; "Babam uzun zamandır hastanede tedavi görüyordu. Adana'da konsere gittim. Sahneye çıkmama 20 dakika kala babamı kaybettiğimin haberini aldım.O an hemen İstanbul'a dönebilmem için zaten uçak seferi yoktu.Babam müzisyendi. Adımı da bir Türk Sanat Müziği şarkısında geçen sözlerden almış.O şarkıyı Türk Sanat Müziği albümümde de söylemiştim.Etrafımdaki herkes konseri iptal edelim mi? diye bana sordu ama  ben babamı müzikle yolcu etmek istedim. Sahneye çıktım ve o şarkıyı ve tüm şarkılarımı babama söyledim. Boğazımda bir yumru ile söyledim. Zorlandığım bir sahne oldu ama bir deneyimdi benim için" diye cevap verdi.

SERTAB ERENER :"EUROVİSİON'A GİTMEDEN ÖNCE , BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ELİMDEYDİ"

Konu, Sertab Erener'in eurovision başarısına geldiğinde, "Ben bir hayal kurdum ve o hayale inandım. Ekibim de benimle inandı ve birlikte çok çalıştık. Bir şey yapıyorsam en iyisini yapmalıyım. Ben zaten birinci olmaya gittim. Yarışmaya gitmeden önce her sabah ; o sahnede başarıyla şarkımı yorumlayıp, kareografiyi tamamlayıp, yarışma sonunda elimde birincilik ödülünü hayal ettim. Yüzde yüz inanarak, birinciliği hedef koyarak gittim. Eurovision'da, hedeflediğim başarıya ulaşmanın haklı gururunu ve hayal ettiğimi en iyi şekilde yaparak, başarıya ulaşmanın huzurunu yaşadım." diyerek dile getirdi.

Röportajın tamamını izlemek için:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.