Sertel’den Bülent Tezcan’a geçmiş olsun ziyareti

Sertel’den Bülent Tezcan’a geçmiş olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ı Aydın’da tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Tezcan’a geçmiş olsun dileklerini ileten Atila Sertel, “CHP’nin içini karıştırmaya, ülkede kaos ortamı oluşturmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir bireyi insan hakları, hukuk, adalet, ülkenin aydınlık geleceği ve bayrağımız için verdiği mücadeleye yılmadan devam edecektir” dedi.


CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, 29 Ekim günü Aydın’da silahlı saldırıya uğrayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Atila Sertel, şunları söyledi:


“Yıl arkadaşımız, yoldaşımız Bülent Tezcan’a yönelik çirkin saldırıyı bir kez daha lanetliyorum. Kendisinin sağlık durumu iyi ve morali yerinde. Bu saldırıyı Türkiye’yi karıştırmak isteyenlerin oyunu olarak görüyorum. Huzurun, adaletin, hukukun, insan hak ve özgürlüklerinin sağlanmasına yönelik mücadelemizi bırakmayacağız. CHP’nin içini karıştırmaya ve ülkede kaos ortamı oluşturmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.