Sertex Trend ürünleriyle Evteks’e damga vurdu

Sertex Trend ürünleriyle Evteks’e damga vurdu

Dünya’nın ve Türkiye’nin süet ve kumaşta lider üreticileri arasında yer alan Sertex, bu yıl 24-28 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’na (EVTEKS) katıldı.

Trend ürünleriyle fuara damga vuran Sertex, çevreci, sürdürülebilir, dayanıklı ve en son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği özel ürünlerini de ilk kez EVTEKS’te sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

1981 yılından günümüze Suedser’in döşemelik sektörüne tam kapasite olarak hizmet veren markası Sertex, sektörün en önemli fuarlarından biri olan EVTEKS’e iki markasıyla damga vurdu.

 

Yenilikçi dokunuşlar akıllı kumaşlar

15 yıldır EVTEKS’te gövde gösterisi yapan Sertex, yurt dışından gelen sektör profesyonellerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bulgaristan, Dubai, Japonya, Ortadoğu, Özbekistan, Polonya, Rusya ve Ukrayna’dan gelen profesyonellerinin ilgisini çeken marka; Golden, Kansas, Tender ve Bronzing gibi yeni nesil ürünleriyle fuara damga vurdu. İpeksi tuşeli, doğal keten görünüm ve ışıltılı desenleriyle perdelik ve döşemelik alanlarında evinize zenginlik katacak bir seri olan Golden, kolay temizleme özelliği sayesinde kullanıcısını rahatlık ve konforla buluşturuyor. İpeksi dokunuşu, doğadan aldığı deri desenleri ve esnekliğiyle modern koltuk gruplarındaki tüm kaplamalar için mükemmel bir uyum sağlayan Kansas ise tüm yaşam alanlarında rahatlıkla kombinlenebiliyor. Yüksek teknolojiyi Tender’e kodlayan Sertex, örme kumaş üzerine yapılan farklı desen efektleriyle birçok alternatifi bulunan Bronzing’le de klasikten moderne her zevke hitap eden tasarımlar sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.