Sertleşme sorununa kesin çözüm

Sertleşme sorununa kesin çözüm

Gözde İzmir Hastanesi hekimlerinden Ürolog Dr. Ersin Konyalıoğlu, erkeklerde 40 yaşından sonra görülmeye başlanan sertleşme sorunu için kullanılan renova şok dalga terapisinin başarılı sonuçlar verdiğini söyledi.

Sertleşme sorununun erkeklerde 40'lı yaşlardan sonra aşırı kilo, sigara, alkol gibi etkenlerin sonucu görülmeye başladığını belirten Konyalıoğlu, renova şok dalga terapisinin hiçbir yan etkisi olmadığını dile getirdi.

Gelişen teknolojiyle üretilen renova cihazının, penisteki süngerimsi yapının içindeki damarların iç duvarında düzelme sağladığını anlatan Dr. Ersin Konyalıoğlu, “Yeni damar oluşumu da artırılarak, ereksiyonu sağlayan kanlanma da yükseltiliyor. Tedavideki başarı  % 76 - 84 gibi bir oranda gerçekleşiyor. 100 hastadan 80'inde renova işleminden sonra sertleşme kalitesinde artış görülüyor. Sertleşme tedavisinde kullanılan hapların bazı yan etkileri görülüyor. Renovada ise herhangi bir yan etki yok ve kalıcı bir işlem” diye konuştu. 

Renova yöntemi uygulaması hakkında da açıklamalarda bulunan Konyalıoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Hastanın penisine ağrısız ve acısız bir şekilde şok dalga tedavisi uygulanıyor. Kalbe, penise veya cilde bir zararı olmuyor. Bu yöntem kanlanma miktarını artırıyor ve çok pratik. 1 seans 30 dakika sürüyor. Tedavi de, ortalama 4 seansta gerçekleşiyor”
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.