A101'in eksik teslimatı vatandaşı mağdur etti!

İzmirli bir vatandaş, A101 firmasından sipariş ettiği ürünün sadece bir parçasının teslim edildiğini belirterek firmanın kendisine mağduriyet yaşattığını ifade etti. Müşteri hizmetlerinin ise sorunu çözmediğini belirtti.

MEDYA EGE - İzmir’in Bayraklı ilçesinde ikamet eden İlknur Duvahan isimli vatandaş, A101’den sipariş ettiği ürünün kendisine eksik şekilde teslim edilmesi nedeniyle mağduriyet yaşadığını öne sürdü. Duvahan, firmadan 16 Temmuz tarihinde Sezeray Senem Banyo Dolabı siparişi verdiğini ancak siparişin iki parça olmasına rağmen Horoz Lojistik tarafından yalnızca bir parçanın kendisine teslim edildiğini belirtti.

Duvahan, elinde Horoz Lojistik’in kargo teslim tutanağının bulunduğunu ve tutanakta sadece bir ürünün teslim edildiğinin açıkça yazdığını ancak A101’in sisteminde iki ürünün de teslim edildiği bilgisinin yer aldığını ifade etti. Horoz Lojistik tarafından iki parça üründen sadece birinin teslim edildiğine dikkat çeken İlknur Duvahan, A101’in iki ürünü teslim ettiğini iddia etmesinin doğru olmadığını dile getirdi.

Bu süreçte A101 müşteri hizmetleriyle defalarca iletişime geçtiğini ve her seferinde çözüm merkezi kaydı açıldığını ancak hiçbir şekilde geri dönüş alamadığını aktardı. Ürünün toplam bedeli olan bin 899 TL’yi kredi kartı ile ödediğini belirten Duvahan, ya eksik olan ürünün acilen teslim edilmesini ya da ücret iadesinin yapılmasını talep etti. Mağduriyetinin en kısa sürede giderilmesini isteyen vatandaş, yetkililerden çözüm bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri