Adaletsiz Karabağlar! Oda Park! Bu da Park!

Karabağlar Belediyesi’nin hizmette çifte standart uygulaması vatandaşı çileden çıkartır hale getirdi.

Sosyal medya hesabından mahallelerindeki parkların durumlarını paylaşan vatandaş, aynı belediyenin başkanın oturduğu semt olan Fahrettin Altay’daki parklara yaptığı hizmetleri eleştiri yağmuruna tuttular.

Karabağlar Belediyesi’nin hizmetleri Karabağlar’da yaşayan vatandaşları isyan ettirir noktaya getirdi. Sosyal medya hesaplarından mahallelerindeki parkların çöplük halindeki fotoğrafların paylaşan Karabağlar’ın birçok semtinde oturan vatandaşlar, aynı belediyenin Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun oturduğu Fahrettin Altay semtindeki parklara yaptığı hizmetleri eleştirdiler.

Belediye başkanın Fahrettin Altay’ın değil tüm Karabağlar’ın belediye başkanı olduğunu belirten vatandaşlar, hangi partiye oy verirse versin, herkesin belediye hizmetlerinden eşit olarak yararlanma hakkı olduğunu ama başkan Selvitopu’nun ve yönetiminin bu konuda adaletsiz davrandığını belirttiler. Mahallelerindeki parkların, çöplük içinde olduğunu, pislik içinde olduğunu söyleyen ve fotoğraflarını çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşan vatandaşlar, aynı belediyenin fazlasıyla hizmet götürdüğü Fahrettin Altay semtindeki parklarda yapılan, düzenleme ve temizlik çalışmalarını da adaletsizliğin göstergesi olarak paylaştılar.

Karabağlar Belediyesi’nin halka hizmette çifte standartlık yaptığını, sadece oy  aldığı değil, belediye başkanını oturduğu semte bile özel hizmetler götürdüğünü belirten ve fotoğraflarla gösteren vatandaşlar, “Karabağlar Belediye  Başkanı Muhittin Selvitopu, evinden başkanlık konutuna giderek belediye başkanlığı yapıyor. Belediyenin etrafına ve evinin etrafından başka yere gerekli özeni göstermiyor. Kendisi bilmiyorsa fotoğraflara baksın, semtimizde yaptığı parkların ne halde olduğunu görsün. Belediye hepimiz belediyesi, başkan da hepimizi başkanı, hizmette hepimize verilmesi gereken şey. Adaletten bahseden bir partinin başkanına, hizmetle böyle adaletsiz davranmasını yakıştıramıyoruz.” Dediler.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri