AK Kadınlardan Ay Yıldızlı Aşure

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, Muharrem ayı nedeniyle kazanda aşure karıştırıp, vatandaşlara ikram ettiler. Ay Yıldızlı aşurenin görüntüsü ve tadı vatandaşlar tarafından çok beğenildi.

 

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, Muharrem ayı nedeniyle her yıl yapılan aşure etkinliğini bu yıl daha da görkemli yaptı. Kazanlarda kaynatılan ve servise hazır hale getirilen aşure bu yıl bin kişiye ikram edildi. Aşure, Yunus Emre Mahallesi’nde Karabağlar’ın en işlek caddesinde vatandaşlara ikram edildi.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce ve yönetim kurulunun ev sahipliğiyle kaynayan aşurenin dağıtılması etkinliğine, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, AK Parti Karabağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cihan Coşkun, partinin yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, “Aşure, paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. Aşure ayında bir kazan içinde biraraya gelen farklı tatlar nasıl bir aşurenin kendine has tadıyla, uyum içinde bize güzel bir tat veriyorsa, millet olarak farklılıklarımız da bizim kültürel zenginliğimizdir. Dayanışmanın, birlikteliğin, sevginin, bolluğun ve bereketin simgesi olan aşuremizi vatandaşlarla birlikte kardık ve yine vatandaşlarımızla birlikte ikram ettik. Allah, birlik, beraberlik, iyilik ve güzellikten bizleri ayırmasın.” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri