AK Parti Narlıdere’den çocuklara sünnet şöleni!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplu sünnet merasiminde 24 çocuğun ve ailelerinin mutluluğuna ortak olundu.

MEDYA EGE - AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Yusuf Aydın’ın katkılarıyla düzenlenen toplu sünnet merasimi, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Lamoza Düğün Salonu’nda yapılan programa 24 çocuk ve aileleri katıldı.

Enes Çiftçi’nin sunumu ve şiirleriyle renklenen etkinlikte; mehter takımı, palyaço gösterileri, Hacivat-Karagöz gösterileri, ses sanatçısı performansı ve şiir dinletisi yer aldı. Çocuklar ve aileleri, program boyunca keyifli anlar yaşadı.

Merasime Narlıdere Kaymakamı Kadir Taner Eser, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, SGK İl Müdürü Hidayet Baydilli, AK Parti Genel Merkez Teşkilatı’ndan Ela Leyla Altan, AK Parti il başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güzel bir atmosferde gerçekleşen programda, çocukların heyecanı ve ailelerin mutluluğu dikkat çekti. Yoğun katılımın olduğu merasimde, sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, aileler de organizasyona katkı sunanlara teşekkür etti.

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Yusuf Aydın, çocukların mutluluğuna ortak olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, bu tür sosyal dayanışma etkinliklerini önemsediklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri